AcasăNewsIrina Truica isi ia copiii. Miliardarul, executat cu jandarmii si politia

Irina Truica isi ia copiii. Miliardarul, executat cu jandarmii si politia

Un nou episod din scandalul Truica s-a consumat astazi la Judecatoria Buftea. La cererea avocatului Irinei Truica, procesul de incredintare a gemenelor familiei a fost amanat pentru data de 26 septembrie. Motivul amanarii este acela ca sotia miliardarului Truica nu are domiciliul in Romania si nu a putut sa vada toate datele din dosar.Fetele sunt acasa. Nu stiu de ce sotia mea a venit cu executorul judecatoresc”, a declarat miliardarul Truica, potrivit Antena3.

Asa ca, fortele de ordine pun in executare un mandat potrivit caruia Irina Truica poate lua copiii pe care ii are impreuna cu miliardarul.

Vineri seara, dupa o sedinta de judecata fulger, despre care Irina Truica spune ca nu a stiut absolut nimic, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca fetele sa ramana la tata pana la finalizarea procesului.

Decizia a anulat astfel decizia instantelor din Franţa, potrivit careia Irina Truica urma sa pastreze gemenele pana la finalizarea divortului.

Citeste si:

Rasturnare de situatie in divortul milionarului Truica: Custodia gemenelor, incredintata tatalui!

Ce se ascunde in spatele sex-scandalului cu miliardarul Truica

589 afisari

2 COMENTARII

  1. Ca toata lumea,stai si te intrebi:Din ce surse a reusit acest tanar,Truica,sa-sifaca aceasta colosala aavere?De ce ANAF nu incearca sa analizeze in ce masura impozitele platite de acest tanar se coreleaza cu averea cumulata.In rest faptul este cert.Sotia sa si-a gasit unul mai bun la pat si-l abandoneaza pe Truica,chiar cu riscul de a-si pierde fetele.

  2. Da de ce cu riscul de a-si pierde fetele? de ce sa le piarda? Ar trebui sa fie libera sa-l paraseasca pe prost fara acest risc de a ramane fara fetele ei !!! Sunt fetele ei, ce drept are asta sa i le ia??? Ca a dat si el din fund putin??????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger