AcasăNewsIrina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a trecut pe la DNA: ”A...

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a trecut pe la DNA: ”A fost pur și simplu…” – VIDEO

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a trecut pe la DNA: ”A fost pur și simplu...” - VIDEO (sursa foto: b1.ro)

Logodnica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a trecut, marți pe la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

La plecare, Irina Tănase a spus că a fost chemată ca martor, dar că nu a dat declarații. ”Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut procuroarea de caz să afle, n-am dat declaraţii în dosar, a fost pur și simplu o întâlnire, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem”, a menționat tânăra, pentru Antena3.

Mai mult, logodnica fostului număr 1 în PSD și fost președinte al Camerei Deputaților a lăsat să se înțeleagă că nu crede că ar fi vorba despre o întâmplare, având în vedere că recent a ieșit public pentru a vorbi despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, inclusiv după confirmarea acestuia cu noul coronavirus.

”Eu nu pot să consider o coincidenţă faptul că pe 22 (decembrie-n.n) eu am ieșit și am vorbit despre faptul că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia. O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. Astea sunt doar speculații, e părerea mea”, a susținut Irina Tănase.

Codrin Ștefănescu, referiri la starea de sănătate a lui Dragnea

De altfel, în ultimele săptămâni, Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD-ului, din vremea în care Dragnea se afla în fotoliul de lider, a făcut în câteva rânduri referiri la starea acestuia de sănătate. Pe 17 decembrie anunța, pe Facebook, faptul că ”starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!”. Mesajul său a generat o reacție oficială. (VEZI AICI).

Ulterior, pe 22 decembrie, pe aceeași rețea de socializare, Ștefănescu acuza faptul că ”Liviu Dragnea este supus unui șir lung de abuzururi și umilințe! I se incalcā cele mai elementare drepturi, i se aplicā pedepse halucinante, de care și judecătorii au rămas siderați! Iar cei din PSD tac mâlc, fie din lașitate, fie din lipsā de caracter. Vā voi ține la curent asupra situației sale.”

546 afisari

2 COMENTARII

  1. Bolsevismul Johannist este in floare, acest „om „care a studiat ” main camf ” si care se admira in oglinda ca un rahat, duce tara cu Citu Mitzu de rapa

  2. Acuma,avand la bombeu si parlamentul meu,toate ale mele,dele tata de-acasa,pas cu pas ,punem in functie dictatura statului de drept.Pt. incalzire,bagam putina frica in oase,cozile mele de topor nici nu au avut nevoie de vreun indemn.S-au autosesizat ” conform Legii”. Stati sa vedeti ce mai urmeaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger