AcasăNewsIrina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, zărită la DNA

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, zărită la DNA

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, la DNAIrina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, la DNA (sursa foto: captură video Gândul)

Irina Tănase, fosta logodnică a ex-liderului PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri dimineață, la Direcția Națională Anticorupție.

Nu se știe momentan care a fost motivul pentru care a mers Irina Tănase la DNA. Din câte se poate vedea din imaginile publicate de Gândul, tânăra a ales să nu facă declarații nici la intrarea în sediul procurorilor anticorupție și nici la plecarea de la DNA. Potrivit publicației menționate, Tănase a stat în sediul DNA mai puțin de jumătate de oră. Ceea ce ar putea însemna că nu ar fi fost vorba despre o audiere. Sau cel puțin că ar fi putut fi vorba doar de o declarație foarte scurtă.

”Vizita” Irinei Tănase la sediul procurorilor anticorupție vine după ce, la finele anului trecut, s-a vorbit în presă despre faptul că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de fosta sa logodnică. Vestea a luat prin surprindere și a fost îndelung discutată în presă, și nu numai cea mondenă. Dragnea a evitat să discute public despre acest lucru.

Nu e prima oară când Irina Tănase ajunge la DNA. Și în decembrie 2020, tânăra, la acea vreme iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, a trecut pe la sediul procurorilor anticorupție. La acel moment, aceasta făcut câteva precizări despre motivul prezenței sale la DNA, spunând că a fost chemată în calitate de martor. Citiți mai multe aici: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a trecut pe la DNA: ”A fost pur și simplu…” – VIDEO

<script type=”text/javascript” src=”//services.brid.tv/player/build/brid.min.js”></script><div id=”Brid_25574752″ class=”brid” itemprop=”video” itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”></div><script type=”text/javascript”> $bp(„Brid_25574752”, {„id”:”28561″,”width”:”660″,”height”:”371″,”video”:”undefined”,”autoplay”:0,”shared”:true});</script>

 

468 afisari

6 COMENTARII

  1. TANDEMUL SIMONA JILAVU-LUDOVIC ORBAN NU ESTE IN PROGRAMUL D.N.A? DAR RAED ARAFAT- DAN GORGAN? ACEESI PORCARIE AMERLOCA…

  2. DNA nu poate decat pt.ce are ” dezlegare sau indicatii „,doar asa fonctioneaza ” statul meu de drept ” mafiot.

  3. Ei, și voi! Probabil că procurorii DNA nu reușesc să adune dovezi privind dosarele lui Dragnea și caută să vadă dacă Irinuca dă din gușă după ce acesta i-a dat papuci deoarece a dovedit-o că o punea cu altul când era el la odihnă, la Rahova.

  4. & Cătălin Predoiu, un ministru care anunță că are dosare la SIIJ și la DNA, așa cum și guvernatorul Isărescu a cerut să se constate neconstituționalitatea legii CNSAS după ce i-au dat decizie de colaborare cu fosta securitate, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger