AcasăNewsIrina Tănase, dezvăluiri incendiare despre Dragnea. Totul a ieșit la iveală! Când...

Irina Tănase, dezvăluiri incendiare despre Dragnea. Totul a ieșit la iveală! Când face nuntă cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu fostul lider social-democrat. Aceasta spune că se teme pentru viața lui, amintind de alte cazuri ale unor oameni celebri care au decedat în penitenciar.

Irina Tănase a intrat rapid în atenția presei după ce Liviu Dragnea și-a asumat publicat relația cu ea. De atunci, tânăra se numără printre cele mai urmărite persoane publice pe rețelele de socializare. În ultima perioadă însă, au existat o mulțime de zvonuri că după ce a intrat la închisoare Liviu Dragnea, relația dintre ei nu mai este la fel de sudată precum era la început. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Irina Tănase a ieșit în față cu declarații incendiare despre Liviu Dragnea, aflat după gratii.

Teama mea cea mai mare este ca el să nu mai iasă de acolo. Și nu mă refer aici la ironiile care vor exista în urma acestei declarații. Dorința mea cea mai mare este ca el să iasă viu și întreg. Teama mea cea mai mare este direct legată de asta. Știm cu toții că există foarte multe cazuri în care au intrat acolo și n-au mai ieșit. (…) Îmi este teamă că s-ar putea întâmpla lucrul ăsta. Se întâmplă tragedii inexplicabile. Nimeni nu răspunde pentru ele”, a spus Irina Tănase, într-un interviu pentru Antena 3.

Irina Tănase iubita lui Liviu Dragnea captură Antena 3

Liviu Dragnea și Irina Tănase fac nuntă

Irina, logodnica lui Liviu Dragnea, a vorbit despre nunta cu acesta. Întrebată dacă se gândesc să se căsătorească, tânăra în vârstă de 27 d eani a recunoscut că au discutat despre acest aspect. „Da. Am vorbit de asta şi înainte de condamnare. Am discutat despre acest subiect şi probabil că se va şi întâmpla la un moment dat. Am vorbit şi de copii”, a spus Irina Tănase.

E revoltată de tratamentul primit de Dragnea după gratii

Iubita lui Dragnea e revoltată de tratamentul primit de politician în închisoare. „Unde este demnitatea umană?”, se întreabă Irina Tănase. Aceasta a lansat un atac pe Instagram la adresa Penitenciarului Rahova și Administrației Naționale a Penitenciarelor, acuzându-le de aplicarea unui tratament inuman.

„Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie. Când nu interesează pe nimeni că de trei luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical? Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE. Aia s-a făcut în baza unei decizii a directorului ANP, nu în baza legii. Să vă mai spun şi altele? Răspunde cineva pentru aceste trei luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical? Răspunde cineva pentru agravarea situaţiei în aceste trei luni?”, a reacționat Irina Tănase.

author avatar
Andreea Vlad
483 afisari

3 COMENTARII

  1. Fato,esti intr-o eroare grava.Pai tu iti inchpui ca astia dela conducerea pentenciarelor au ceva personal cu Dragnea ? Ei doar executa ce li se ordona.Ia zi tu,cine crezi ca ordona ? Cine inca de acum cativa ani a”declarat razboi PSD-ului”.Vezi doar ca saptamanal,Hotul de case cu acte false ne tot fu… La cap 2 minute,ca atat mai poate,ca sa ne spalam pe maini,dupa care incepe sa injure cu ura PeeeeSeeeeDeeee_ul,pana termina de citit ce scrie pe prompter.Dupa cum si Goebels injura sitematic,”ciuma rosie”,slogan preluat si de propaganda Cimei galbene,adica si de Talpa lata.

  2. cand a decis conclavul ue de la sibiu ca psd trabuie sa fie mic sau deloc .l au executat pe dragnea si printr un party au instalat zic ei pe cei mai slugoi care sa le dea totul pana la ultima faramitura ca de , suntem cica parteneri cu ei intr o uniune cu legi ,dar facute doar de ei sa poata subjuga tot!!!!!!vezi si ultima lege pe transporturi unde avem comisar va ucide toate firmele romanesti!!!!!!!!

  3. Conclavul a decis tot la insistenta fatalaului Daca dumneata esti demascat ca ai vandut copii pentru organe si esti chemat in fata alesilor sa dai exlicatii cam cum te ai simti?Atunci a jurat in barba sa se razbune crunt pe Parlament si pe majoritatea psd

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger