AcasăNewsIrina Loghin a cantat la sarbatoarea cuplurilor care au implinit 50 de...

Irina Loghin a cantat la sarbatoarea cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie

Sarbatoare mare la Castelul Cantacuzino din Busteni, acolo unde 25 de cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie, dar si 26 de vaduve sau vaduvi care ar fi implinit aceasta varsta au avut parte de o petrecere pe cinste.

In cadrul evenimentului, ajuns deja la cea de-a IX-a editie, sarbatoritii au primit diplome de fidelitate, buchete cu flori si sume de bani – 1.000 de lei pentru fiecare cuplu si cate 500 de lei pentru persoanele vaduve. Atmosfera a fost intretinuta de celebra interpreta de muzica populara Irina Loghin, care a primit de la Emanoil Savin, un aranjament floral, cu 101 frezii albe.

Punctul culminant al sarbatorii a fost aducerea unui tort imens, reprezentand Castelul Cantacuzino. Actiunea de sarbatorire a cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie a fost initiata inca din anul 2007, la propunerea primarului Emanoil Savin, atunci cand au fost recompensate 135 de cupluri.

In toata aceasta perioada au fost sarbatorite nu mai putin de 355 de cupluri si 536 vaduve si vaduvi, pentru recompensarea carora s-au alocat de-a lungul timpului nu mai putin 620.000 de lei.

author avatar
eNational
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger