AcasăNewsIranul vorbește despre „Final solution”. Israelul, în alertă maximă!

Iranul vorbește despre „Final solution”. Israelul, în alertă maximă!

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, atacă din nou Israelul. Indirect, evident, dar orice mesaj transmis de cel mai puternic cleric al lumii musulmane atârnă greu în această zonă. Orientul Mijlociu a fost dintotdeauna un butoi de pulbere, numai că Ali Khamenei pare să fi aprins chibritul care va da foc fitilului!

Un poster girat de Khamenei le transmite evreilor din Israel că a sosit momentul să se pregătească pentru o nouă „Soluție finală”. La fel ca Holocaustul nazist, cuvintele alese pentru acest mesaj sunt dure, grele, dar mai ales grave.

Marți, pe 19 mai, după cum relatează Jerusalem Post, dar și alte surse media din SUA, liderul suprem al Republicii Islamice Iran, Ali Khamenei, a publicat în online un poster antisemit, care evocă „soluția finală” a Germaniei naziste în rezolvarea crizei din Palestina. Este, de fapt, un nou mesaj subliminal transmis de Teheran autorităților israeliene în războiul neconvențional purtat.

Iată ce scrie pe posterul care a incitat deja întreaga lume arabă: „Palestina va fi liberă. Soluţia finală: Rezistenţa până la referendum”. Se vorbește despre o „Palestina liberă”, lipsită de evrei în Ierusalim, dar în același timp visul acesta este obținut, iată, invocând infama „Soluție finală” a naziștilor, pe care omenirea a condamnat-o, și pe bună dreptate!

Așadar, printr-un poster fericit, iranienii le promit palestinienilor control total asupra Ierusalimului. Imaginea îi înfățișează pe palestinieni zâmbind dimpreună cu salvatorii lor „perșii”, portretizați prin trupele Gardienilor Revoluției. Iranienii flutură steagurile Palestinei, ale Hezbollah și alte flamuri islamice. În centru se observă Moscheea lui Omar, amplasată pe Muntele Templului, al treilea loc sacru pentru lumea arabă. În plus, o fotografie a generalului Qasem Soleimani, ucis de americani la începutul lui ianuarie, întărește mesajul războinic, de răzbunare, pe care iranienii vor să-l dea lumii întregi.

Culmea este că mari companii media din SUA, precum CNN, ignoră total acest subiect, ca și cum gestul lui Ali Khamenei nu prezintă nici măcar cel mai mic pericol pentru Israel, ca să nu mai vorbim de întreaga regiune a Orientului Mijlociu!

Afișul lansat pe site-ul oficial al liderului Ali Khamenei a fost postat în trei limbi – farsi, arabă și engleză.

Analiștii de politică internațională sesizează faptul că afișul/ posterul lui Ali Khamenei a fost făcut public chiar înainte de Ziua Al-Quds, celebrată pe 22 mai, în ultima vineri a Ramadanului. Ziua Al-Quds este o sărbătoare decretată de Teheran în anul 1979, având scopul de a arăta sprijinul „perșilor” pentru poporul palestinian oprimat de statul Israel.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
696 afisari

4 COMENTARII

  1. Solutia finala a fost scoasa din contextul pandemiei de tifos, gripa, ciumei si holerei ce predomina razboiul 2. Japonia cred ca si printre americani dar in China baga in centrale de apa si fantanini, culturi de ciuma si holera. Vedeti cu ce seninatate crematoriile din zilele noastre nu mai fac fata si răposatii sunt tinuti in abatoare si tiruri refrigo. Un tip abil ca Sorosi stie sa inversioneze date pt a pune mana pe banii victimelor decedate. Vreau sa adaug faptul ca limiile de aprovizionare dar si soselele cat si podurile din 43 pana in 45 erau distruse 90 %. Doar nu ati vrea sa spuneti ca americanii rusii sau englejii au atacat hrana spre Polonia . Nu nemtii. Dar nici nu poti fi tampit sa crezi ca nemtii omora asa meseriasi evrei cand fabricile care mai functionau gatuiau de nevoi si aveau nevoie de 4 schimburi de munca. Schimbul 1 2 3 si 4 in curtea fabricii.
    De 70 de ani nu s-a facut un stat Palestinian. Nu e tarziu nici acum cum cer rezolutiile Onu. Poti acorda despăgubiri si exproprieri avantajoase decat sa ajungi la ocuparea unor oameni nevoiasi disperati si haituiti. E mult mai frumos mai uman pasnic.

  2. Masina de rasboi nu era tinuta de barbati ca erau pe front, femeile 50 % nasteau iar celelalte faceau administratie. Batranii si copii formau a2a armata de rezerva. Cine a mai ramas era dus in lagar de munca daca era german pt sustragere de la serviciul militar erau multi tineri ce fugeau. Vreau sa spun ca mai bine era sa te nasti evreu rus ucrainean si sa fii in lagar decat german ca sufereai si educatie. Apoi erai rascumparat doar daca luptai in est sau mai apoi in vest. Deci cine a mai ramas sa munceasca pt masina militara? Vax banana. Atunci s-a apelat la detinuti, prizonieri mare parte rusi si evrei. Rusii cum aveau boala pe domnul Stalin se inrolau in armata germana sa scape de munca se spălau f repede pe maini. Evreii destul de buni meseriași erau folosiți cam peste tot mai putin betonat si agricultura, erau mai firavi .
    La agricultura si constructii masive nemtii luau ca si azi din tari cu staturi fizice robuste. Uite betonul din Normandia pus cu francezi platiti bine si nordici. Adica riscai sa nu te încadrezi in planurile de construcție sau sa iasa prost daca folosesti prizonieri. Apoi gardienilor nemti nu le pica hlbine sa bata sau sa sileasca. Atunci le era f comod sa plateasca munca, aveau bani multi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger