AcasăNewsIranul va ataca preventiv

Iranul va ataca preventiv

Generalul Mohammad Hejazi, adjunctul sefului Satului Major Interarme, a avertizat ca Iranul nu va astepta sa fie atacat.

Iranul nu va astepta sa fie atacat de aliati

„Daca simtim ca inamicii vor sa pericliteze interesele nationale ale Iranului, vom actiona inainte sa actioneze acestia”, a declarat generalul Hejazi. Acesta a luat in calcul si atacul preventiv asupra Israelului in prima saptamana a lunii martie, ca tot incep alegerile generale in Iran. Cele doua nave de razboi iraniene, care au acostat in portul sirian Tartus, au fost rechemate la baza. In plus, conform agentiei de stiri Debka, si portavionul rusesc Amiral Kuznetov si navele insotitoare au primit ordin sa se intoarca la baza de la Severomorsk.

Seful Marelui Stat Major al armatei ruse, generalul Nikolai Makarov, a motivat ca un eventual atac asupra Iranului si Siriei s-ar decide prin vara. Dar, pe 5 martie, premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi primit de presedintele american Barack Obama la Casa Alba, pentru a debloca impasul privitor la necesitatea atacarii imediate a Iranului.

author avatar
Adina Mutar
227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Andreea ptneru articol! Imi place cum e construit si marturisesc ca nu stiam povestea zilei de 8 martie. Good to know about it!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger