AcasăNewsIranul a fost atacat de Mossad

Iranul a fost atacat de Mossad

Interesant, exploziile „accidentale”, au fost fotografiate de „amatori” din toate unghiurile

Cotidianul israelian Haaretz scrie ca Mossadul este responsabil de explozia de la baza militara iraniana care l-a ucis pe „parintele rachetelor”, gen. Hasan Moghaddam.

Interesant, exploziile „accidentale”, au fost fotografiate de „amatori” din toate unghiurile

Generalul era si un important membru al programului nuclear iranian. Agentia israeliana Debka vine cu si mai multe amanunte, insotite si de fotografii si clipuri video! Conform acesteia, n-a fost un „accident” la o baza, ci au fost atacate doua baze, iar numarul de morti nu a fost 17, ci 32. Debka a numarat si salvarile duse la locul „incidentelor”, vreo 45, plus 23 de autobuze si un elicopter, pentru evacuarea ranitilor. Prima explozie a fost la baza Moadarres, a doua la baza Amir-al-Mo’menin, ambele ale Garzii Revolutionare, aflate in Malard. Concomitent cu exploziile, fiul fostului comandant al Garzii Revolutionare, Mohsen Rezaie, a fost ucis in Hotelul Gloria din Dubai.

Surse ale agentiei Mehrs News spun ca Ahmad Rezaie a murit in urma unui electrosoc, metoda folosita si in cazul uciderii, tot la Dubai, a lui Mahmoud al-Mabnouh, omul de legatura al organizatiei Hamas cu Teheranul, tot opera Mossadului. La cateva ore dupa explozii, membrii Ligii Arabe au hotarat sa-si retraga ambasadorii din Siria. Iar Bashar al-Assad, incoltit din toate partile, este presat sa demisioneze. Ca sa lase liber atacarii Iranului, de data asta „oficial”.

author avatar
Adina Mutar
457 afisari

1 COMENTARIU

  1. Laudama gura ca ti-oi da friptura.Mosadul se lauda cu ceea ce nu poate face vreodata.Explozia din Iran a fost doar un accident iar fraierii de pe forumuri le place sa creada ca Mosadul a facut asta.Debka este agentia de presa care lauda regimul sionist dar latra in pustiu.Si cainele se lauda ca Luna este pe cer desi nu el a pus-o pe cer.Asa si Debka si Mosadul cu accidentu din Iran

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger