AcasăNewsIrakian arestat pentru terorism, in Bucuresti

Irakian arestat pentru terorism, in Bucuresti

(foto: ziarulring.ro)

Un irakian a fost arestat in Bucuresti, fiind acuzat de terorism dupa ce si-ar fi propus sa injunghie diplomatii Marii Britanii.

(foto: ziarulring.ro)

Potrivit informatiilor furnizate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, cetateanul irakian avea de gand sa injunghie diplomatii Marii Britanii pentru a protesta impotriva prezentei trupelor americane in Irak. Joi, barbatul a fost prins la sediului Ambasadei Marii Britanii si Irlandei la Bucuresti, cu un cutit care avea o lama de 22 de centimetri. Mai mult, barbatul ar fi adept al regimului Sadam Hussein si ar fi venit in Romania pentru a protesta impotriva ocuparii Irakului.

„Din cercetari, a rezultat ca inculpatul, adept al regimului Sadam Hussein, s-a deplasat pe teritoriul Romaniei in scopul savarsirii de acte teroriste, respectiv cu intentia de a comite infractiuni contra vietii, integritatii corporale sau sanatatii unor reprezentanti diplomatici ai Marii Britanii si SUA in Romania, in semn de protest fata de actiunile intreprinse de guvernele acestor state pe teritoriul statului irakian”, se arata in comunicatul emis de DIICOT. Curtea de Apel Bucuresti a dispus arestarea preventiva a cetateanului irakian pentru o perioada de 29 de zile.

author avatar
Andra Nesu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger