AcasăNewsÎPS Teodosie, gest inconștient în timpul incendiului de la Arhiepiscopia Tomisului: „Ne-a...

ÎPS Teodosie, gest inconștient în timpul incendiului de la Arhiepiscopia Tomisului: „Ne-a ținut acolo”. Dezvăluiri incredibile făcute de enoriași – VIDEO

incendiuÎPS Teodosie, gest inconștient în timpul incendiului de la Arhiepiscopia Tomisului: „Ne-a ținut acolo”. Dezvăluiri incredibile făcute de enoriași - VIDEO

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, urma să intre în slujbă la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, când a izbucnit incendiul la Palatul Arhiepiscopal din Constanța.

Cu toate acestea, înaltul prelat nu a anulat-o, punând în pericol viața enoriașilor care au asistat la slujbă.

ÎPS Teodosie a rămas în Catedrala Arhiepiscopală ca să slujească

Ierarhul Tomisului a luat decizia să rămână și să țină în continuare slujba, rugând enoriașii să se roage alături de el pentru ca incendiul să nu se extindă și să fie stins.

„Încă nu începuseră slujba când a izbucnit incendiul. Noi ne-am dus la slujbă. Am stat cu Înalpreasfințitul. Nu s-a auzit explozie că au fost scoase la timp buteliile. A rămas cu lumânări, Înaltul ne-a rugat să rămânem să ne rugăm alături de el, pompierii și-au făcut datoria. Nu s-a întâmplat nimic, nicio victimă. ÎPS a rămas cu curaj până s-a terminat slujba, au declarat enoriașii pentru ziuadeconstanta.ro după încheierea slujbei.

Catedrala Arhiepiscopală se află foarte aproape de locul în care a avut loc incendiul. Slujba religioasă a fost transmisă pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului, dar a fost întreruptă la un moment dat.

Mansarda a fost făcută scrum

Arhiepiscopia Tomisului din Constanța a fost pârjolită, sâmbătă seara, de un incendiu major. Zeci de pompieri s-au chinuit mai bine de 4 ore să lichideze focul.

Întregul acoperiş al Palatul Arhiepiscopal a fost distrus de flăcări. Mansarda, construită în mare parte din lemn, a fost transformată în scrum.

Mai mult, apa folosită de pompieri pentru a stinge flăcările s-a infiltrat în pereţi şi a provocat daune şi la restul clădirii, potrivit ct100.ro.

author avatar
Andreea Vlad
550 afisari

5 COMENTARII

  1. Pentru spațiu de cazare, nu trebuia nici un aviz, de la ISU… ??? Clădirea, da, este de patrimoniu dar, spațiile de cazare nu trebuie să aibă plan de evacuare la incendiu și aviz, de la ISU… ???

  2. CONSPIRATIA,TRADAREA NU ARE ELEMENTE DE JUDECATA !,CONSPIRATIA TRADAREA AU ELEMENTE DE DISTRUGERE DE GENERARE A UNUI DEZASTRU !.
    Deja in Arhiepiscopia Tomisului exista un scandal generat , real sau fabricat care dadea apa la moara presei de scandal .
    Acest foc la mansarda Palatului Arhiepiscopal deja este gaz pe foc !,alte si alte nereguli ies la suprafata .
    De cand s-a mansardat Palatul Arhiepiscopiei Tomisului ?,cine a facut proiectul ?,cine a aprobat modificarile ?,Palatul era obiect de Patrimoniu !.
    S-a receptionat lucrarile ?, cine a fost in comisia de receptie din partea IGSIC ?.
    Este trecut in receptie ca acea mansarda se receptioneaza ca si spatiu de locuit ?si pentru ce numar de persoane ?.
    In urma cercetarii incendiului produs va rezulta un PV ce va fi inaintat parchetului Constanta ,alt dosar penal este in curs de finalizare rechizitoriu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger