AcasăNewsÎPS Teodosie a sfințit un sediu AUR. Ce a fost auzit spunând...

ÎPS Teodosie a sfințit un sediu AUR. Ce a fost auzit spunând Arhiepiscopul Tomisului, de față cu George Simion – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Alianța pentru Unirea Românilor - județ Constanța)

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost zărit, recent, în mijlocul mai multor reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), la Constanța, cu ocazia inaugurării noului sediu al partidului condus de către George Simion și Claudiu Târziu.

S-a întâmplat duminică, în orașul de la malul mării, acolo unde atât George Simion, cât și alți parlamentari ai AUR au fost prezenți la evenimentul de inaugurare a noii incinte ce va găzdui sediul partidului, prilej cu care s-a făcut și o slujbă de sfințire.

(sursa foto: Facebook/Alianța pentru Unirea Românilor – județ Constanța)

Arhiepiscopul Tomisului a fost invitat special, din câte au anunțat oficialii AUR Constanța.
„Echipa AUR Constanța l-a avut ca invitat special pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care, cu un sobor de preoți a sfințit sediul și a urat partidului viață lungă alături de românii pe care îi reprezintă”, au transmis aceștia, pe pagina oficială de Facebook.

Arhiepiscopul Tomisului: „Adevărul va birui”

(foto: captură video Facebook)

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse în incinta în care s-au aflat preoții constănțeni, ÎPS Teodosie l-a miruit, între alții, pe George Simion, deputatul aflat în fruntea AUR.

„Am venit cu bucurie, să vă ţineţi promisiunile făcute înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor, și să fiți purtători de adevăr, de credință și de dragoste înaintea oamenilor, pentru că adevărul va birui. Așa să vă ajute Bunul Dumnezeu! Amin!”, le-a transmis ÎPS Teodosie celor prezenţi la ceremonialul de sfințire a sediului AUR de la Constanța.


548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger