AcasăNewsIpoteză șocantă în cazul morții omului de afaceri din Sibiu. Pe ce...

Ipoteză șocantă în cazul morții omului de afaceri din Sibiu. Pe ce pistă merg anchetatorii

sursa foto: realitatea.net

Cazul șocant de la Sibiu, de zilele trecute, când un om de afaceri a fost atacat cu sălbăticie în propria casă, bărbatul pierzându-și viața în urma leziunilor suferite, continuă să fie învăluit în mister. Oamenii legii încearcă să dea de urma făptașilor.

În tot acest timp, s-a aflat că anchetatorii par să meargă tot mai mult pe ideea unui atac la comandă în cazul tragic în urma căruia a sfârșit omul de afaceri din Sibiu, în vârstă de 50 de ani.

Sunt, așadar, detalii noi în cazul afaceristului care a murit după ce a fost atacat de trei bărbați, în propria casă.

Indivizii ar fi vorbit în engleză în timpul atacului

Criminaliștii analizează ipoteza conform căreia omul de afaceri Adrian Kreiner ar fi fost omorât de asasini plătiți, după ce făptașii ar fi vorbit în engleză în timpul atacului, potrivit antena3.ro.

Anchetatorii încearcă să dea cât mai rapid de urma lor. Între timp, se așteaptă și rezultatele testelor ADN, fiind vorba despre analize ce se fac după ce a fost identificat un chiștoc de țigară aruncat de unul dintre ei. Și asta având în vedere că, după comiterea jafului, unul dintre indivizi a fost surprins de camerele de supraveghere pe stradă, în timp ce fuma o țigară. Iar resturi de țigări au fost ridicate de la fața locului.

S-au analizat imagini de pe camere

Totodată, au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere. Iar, conform aceleiași surse, criminaliștii care au analizat aceste imagini spun că atacatorii au pătruns în locuința omului de afaceri prin garaj, după ce au traversat strada, pe jos, din casa nelocuită aflată vizavi de domiciliul victimei.

Se crede că suspecții ar fi petrecut câteva zile în această casă, timp în care l-au filat pe omul de afaceri și și-au pus planul la punct până la cele mai mici detalii.
Potrivit criminaliștilor, cei trei au ieșit din curte, au sărit gardul vilei afaceristului și au pătruns înauntru pe fereastră, după ce anterior dezactivaseră sistemul de alarmă și camerele video din exteriorul casei.

Omul de afaceri dormea în momentul în care a fost atacat. Iar bărbații i-au acoperit fața cu o pernă și i-au legat mâinile. Ulterior, l-au bătut crunt. Până să plece din casă, indivizii au luat și mai multe ceasuri de valoare.

Apropiații familiei cred ca indivizii au acționat la comandă și nu exclud o răzbunare în stil mafiot, notează aceeași sursă.

Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă.

O echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., în Sibiu pentru a ajuta la anchetă

Ancheta ce se derulează în cazul morții omului de afaceri e una complexă. Pe 8 noiembrie, IGPR anunța, într-un comunicat, că: „Având în vedere cazul de tâlhărie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, la data de 6 noiembrie a.c., Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în județul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale”.

În casă se aflau și fiica și iubita afaceristului

Anterior, în 6 noiembrie, de la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu se transmiteau, între altele, într-un comunicat, următoarele aspecte: „Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare.

La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii”.

author avatar
Andrei Coman
1.493 afisari

4 COMENTARII

  1. La averea lui de mil.de €, victima trebuia sa fie pazita de firma de paza inarmata cu arme de foc!. Avea posibilitate sa plateasca pt.asta. Stiu un român milionar in € care așa e pazit.D firma de paza inarmati cu arme de foc, mai multi agenti pe ture, cite 3 .E bn mersi.

  2. „Între timp, se așteaptă și rezultatele testelor ADN, fiind vorba despre analize ce se fac după ce a fost identificat un chiștoc de țigară aruncat de unul dintre ei.”
    Cata prostie si idiotenie, mizezi totul pe un chistoc de tigara. Pai daca acel individ nu este in baza de date ADN, ce-i faci, cum il identifici? Dupa cate fumuri a tras din tigara?

  3. de parca e greu sa fumeze
    si sa arunce ALT chishtoc,
    „decoy”,momeala.

    -politia s-a tampit cu testele adn!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger