AcasăNewsIPOTEZA SOCANTA: Alexandru, elevul din Targoviste, omorat pentru 200 de lei!- VIDEO

IPOTEZA SOCANTA: Alexandru, elevul din Targoviste, omorat pentru 200 de lei!- VIDEO

(foto: incomod-media.ro)

Alexandru Stefan, baiatul de 15 ani care a murit dupa ce a fost injunghiat in gat, ar fi fost executat la comanda, asasinul fiind platit cu 200 de lei! Ipoteza socanta a ajuns la urechile parintilor acestuia. Devastati de durerea provocata de pierderea copilului, oamenii cer sa se faca dreptate.

(foto: incomod-media.ro)

Totul ar fi pornit de la un alt tanar, deranjat ca Alexandru s-a dat la iubita lui. Baiatul l-ar fi platit pe Irinel Vlad, principalul suspect in cazul uciderii elevului din Targoviste, sa ii dea o lectie. Familia Stefan ar avea informatii ca Vlad ar fi primit 200 de lei pentru a-l ”scutura” bine pe Alexandru, pe care nici macar nu-l cunostea inainte de agresiune, potrivit Incomod Media.

(foto: facebook)

Lucrurile au scapat, insa, de sub control, ajungandu-se la tragedie. Alexandru fusese amenintat pe o retea de socializare cu doar trei zile inainte de atac. Impietriti de durere, colegii si rudele se pregatesc acum de inmormantare. ALexandru va fi condus pe ultimul drum joi, in localitatea natala, Picior de Munte.

[youtube]HeHovBFp2OI[/youtube]

author avatar
eNational
1.776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger