AcasăNewsIpoteza soc! Zborul MH 370, deturnat de CIA si Mossad

Ipoteza soc! Zborul MH 370, deturnat de CIA si Mossad

Rudele pasagerilor cer sa li se spuna adevarul

Avionul malaezian MH 370 a iesit din domeniul accidentelor aviatice, devenind „o poveste” in care sunt implicate pana la refuz serviciile secrete.

Inca de la inceput parea ceva in neregula cu implicarea tuturor satelitilor de spionaj, ai GRU, Mossad, CIA si alte agentii „grele” ale Chinei.

Avionul transporta sistemul de control al dronelor americane

Rudele pasagerilor cer sa li se spuna adevarul

Rudele celor 153 de pasageri chinezi din zborul MH 370 s-au dus la Kuala Lumpur pentru a forta autoritatile malaeziene sa le spuna adevarul. „Dati-ne rudele inapoi!”, scria pe una dintre plancardele purtate de protestari. Zece avione si 11 nave inca mai cauta ramasite ale avionului, pe langa Perth, Australia. Pe unde „a fost plimbat” acest avion, cu 239 de persoane la bord, nu-i de mirare ca nimeni nu mai crede nimic. Dupa dezvaluirea serviciilor rusesti si israeliene, cum ca avionul transporta „ceva nuclear sau biologic”, „ceva” ce China nu dorea sa aterizeze pe teritoriul ei, americanii ducand avionul spre baza Diego Garcia, din Oceanul Indian, o noua ipoteza socheaza rudele pasagerilor. Se pare ca avionul transporta sistemul de comanda si control al dronelor americane, capturat in Afganistan si vandut chinezilor.

China impanzeste Pamantul cu sateliti de spionaj

In aceasta varianta, China ar fi vrut cu tot dinadinsul ca avionul sa ajunga pe teritoriul sau, dar nici americanii, nici israleienii nu doreau acest lucru. Iar rusii urmareau tot, si prin aer si pe uscat. Sistemul de control al dronelor (sase lazi, cantarind cam 20 de tone) fusese capturat in februarie de talibani, in Afganistan, dupa ce au atacat convoiul SEAL care il transporta. Opt cercetatori militari chinezi s-au dus in Afganistan si l-au cumparat de la talibani cu milioane de dolari. „Marfa” a ajuns la Ambasada Chinei din Kuala Lumpur. SUA ar fi incercat sa recupereze „marfa”, moment in care au murit „suspect” doi fosti SEAL Chinezii au pus lazile pe cursa civila MH 370, gandind ca americanii nu vor face nimic. Dar, la bordul aeronavei se aflau cinci agenti CIA si Mossad, care ar fi deturnat nava spre baza Diego Garcia, unde sistemul a fost descarcat. Apoi, avionul a fost teleghidat si prabusit. Problema se pune daca mai avea pasagerii la bord sau au ramas la baza Diego Garcia. Pe veci! China are in plan sa acopere intreg Pamantul cu sateliti de „observare”, pentru ca se simte frustrata de ceea ce s-a intamplat cu zborul MH 370, a anuntat The South China Morning Post.

author avatar
Adina Mutar
1.048 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger