AcasăNewsIpoteza soc! Taifunul Haiyan, creat artificial

Ipoteza soc! Taifunul Haiyan, creat artificial

Catastrofa nationala in Filipine, dupa uraganul ce s-a format in urma unei emisii pulsatorii

Site-ul de urmarire a anomaliilor fenomenelor legate de vreme, „Dutchsinse”, a anuntat ca „cel mai mare taifun din lume”, Haiyan, s-a format in urma unui flux pulsatoriu de  microunde!

Dutchsinse are acces la date si imagini obtinute prin sateliti, monitorizand experimentele efectuate prin programele de modificare a vremii din cadrul proiectului american HAARP.

Catastrofa nationala in Filipine, dupa uraganul ce s-a format in urma unei emisii pulsatorii

Emisii de fluxuri pulsatorii de microunde

Avand cunostinta si unde sunt amplasate bazele in care se fac astfel de experimente, cercetatorii de la Dutchsinse sunt capabili sa faca „previziuni” despre uraganele, taifunurile care se formeaza, precum si in ce directie o vor lua. Astfel, site-ul a anuntat ca a inregistrat o emisie de flux pulsatoriu de microunde de la o baza aeriana americana, in avans de formarea celui mai puternic taifun, care a facut prapad in Filipine. Haiyan – sau Yolanda cum o numesc filipinezii – s-a format exact pe axa fluxului pulsatoriu. Urmatorul ciclon, Zoraida, este tot rezultatul unei emisii pulsatorii.

Filipine, pe „traiectoria” experimentelor

Site-ul Dutchsinse a fost atacat de nenumarate ori, „previziunile” sale, argumentate prin imagini luate din satelit, stanjenind ultrasecretul proiect HAARP. Experimentele legate de schimbarea artificiala a vremii dateaza de peste 60 de ani, dar sunt extrem de riscante, neputand fi controlate pe de-a intregul, odata ce au fost provocate „anomaliile”. Cunoscutul fizician dr. Michio Kaku a explicat intr-o emisiune la CNN riscul acestor „tehnologii” de modificare a vremii. Filipine are nenorocul sa se afle pe traiectoria cicloanelor artificiale create de HAARP. Anul trecut, un taifun care tocmai „maturase” tara, s-a oprit din mers si a luat-o inapoi, trecand inca o data peste Filipine. Dupa trecerea Yolandei, in Filipine s-a decretat stare de catastrofa nationala. Generalul american Paul Kennedy, care tocmai a poposit pe insula Leyte cu 90 de puscasi marini si doua avioane C-130 pline cu provizii si materiale, a exclamat: „Vai! Totul e distrus!”

author avatar
Adina Mutar
1.075 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger