AcasăNewsIpoteza soc: Primarul din Jilava, victima interlopilor din gruparea Sportivilor

Ipoteza soc: Primarul din Jilava, victima interlopilor din gruparea Sportivilor

Gheorghe Brotea a fost gasit spanzurat de o grinda, in garaj

Interlopii din gruparea Sportivilor sunt suspectati ca au mai facut o victima: primarul interimar din comuna Jilava, care s-a spanzurat, ieri, ca sa nu ajunga in puscarie sau in carucior cu rotile.

Gheorghe Brotea a fost gasit spanzurat de o grinda, in garaj

„National” prezinta amanunte socante din culisele evenimentului tragic produs ieri, in comuna Jilava, unde primarul interimar, Gheorghe Brotea (50 de ani), s-a sinucis aparent fara niciun motiv.

Marian Cenusa si Bibiloi, cei care conduc gruparea Sportivilor alaturi de Rosca si Mircea Nebunu'

In paralel cu cercetarile efectuate pentru a elucida imprejurarile sinuciderii, politistii au declansat o ampla ancheta pentru a verifica mai multe informatii potrivit carora Brotea si-ar fi pus streangul de gat fiindca era terorizat de membrii gruparii Sportivilor.

Conform unor surse judiciare, legaturile interlopilor cu Primaria Jilava s-au intarit iarna trecuta, cand edilul Adrian Mladin ar fi avut nevoie de un ajutor financiar.

Primarul Mladin este acuzat ca, din spatele gratiilor, l-ar fi obligat pe Brotea sa falsifice mai multe acte

Mai exact, de un milion de euro, bani pe care i-ar fi luat din fondurile Primariei si i-ar fi pierdut la jocuri de noroc. Ca sa puna banii la loc, Mladin ar fi apelat la pusculita mafiotilor, care i-au pus pe masa un milion de euro, cerand in schimb contracte din bani publici si terenuri in Jilava.

Prins intr-un joc murdar

Adrian Mladin nu ar fi apucat sa-si onoreze promisiunea, fiindca a fost arestat in februarie a.c. si trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual, instigare la infractiunea de spalare a banilor si asociere pentru savarsirea de infractiuni de coruptie. Dupa arestarea lui Mladin, care, culmea, a fost reales primar in iunie, la carma institutiei a fost numit Gheorghe Brotea. Conform unor surse judiciare, Brotea era terorizat de cateva saptamani de catre membri ai gruparii Sportivilor, care isi cereau „drepturile”. Adica terenurile si contractele promise de Mladin. De altfel, esalonul superior din gruparea interlopa, „gulerele albe” care detin firme prin care spala banii proveniti din comiterea de infractiuni, au mai pus mana pe contracte din bani publici. Ei au acaparat Sectorul 4, condus de primarul Cristian Popescu-„Piedone”, monopolizand lucrarile de mansardare si reabilitare termica a blocurilor.

Vedeti in filmul de mai jos cum se distreaza membrii gruparii Sportivilor si cum arunca la lautari cu sute de euro!

[youtube]D_pjMYPPLJ0[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
5.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger