AcasăNewsIpoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Ipoteza soc: Lady Di, omorata in ambulanta!

Pe 31 august se implinesc 15 ani de la moartea printesei Diana

Sfarsitul tragic al printesei Diana a Marii Britanii a starnit imaginatia scriitorilor, scenaristilor, dar si a oamenilor de rand.  Ca in fiecare an, in preajma zilei de 31 august, data la care Lady Di s-a stins din viata, noi teorii privind moartea acesteia sunt lansate pe piata.

Pe 31 august se implinesc 15 ani de la moartea printesei Diana

Familia regala britanica se afla in spatele mortii printesei Diana. Acesta este concluzia la care a ajuns celebrul autor australian, John Morgan, care a lansat o carte bazata pe informatiile furnizate chiar de cei care au anchetat groznicul accident din Franta, in urma caruia Lady Di si logodnicul ei Dodi al Fayed si-au pierdut viata.

Un scriitor australian sustine ca Lady Di a supravietuit accidentului, dar a fost omorata in ambulanta

Mai mult, Morgan sustine ca familia regala ar fi avut si un motiv: stilul de viata al printesei, pe care-l considerau de-a dreptul scandalos. ”Dupa accident, la fata locului au venit imediate ambulantele, dar nu au plecat cu victimele, ci a mai durat o ora si 43 de minute pana cand s-au urnit. In fapt, pe Diana au omorat-o in ambulanta, cand au vazut ca nu avea rani grave”, noteaza John Morgan in cartea sa.

Ce-i drept, nu este prima data cand Casa de Windsor este acuzata ca a provocat moartea printesei Diana. In 2011, regizorul Keith Allen sustine ca accidentul si ce a urmat dupa este dovada ”unei conlucrari perfecte intre Casa Regala a Marii Britanii, politia britanica, politia franceza si guvernul francez”, precizand chiar ca ne aflam in fata unui asasinat regizat de inaltele fete regale.

author avatar
Adelina Ionicel
3.167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger