AcasăNewsIpoteza-soc: Asasinul elevului din Targoviste a fost "platit". Ucis pentru o fata?...

Ipoteza-soc: Asasinul elevului din Targoviste a fost „platit”. Ucis pentru o fata? (VIDEO)

Un coleg al elevului de 15 ani ucis la Targoviste lanseaza o ipoteza uluitoare. Sub protectia anonimatului, baiatul sustine ca un tanar l-ar fi platit pe asasin sa-i dea o lectie lui Alexandru, pentru ca victima ar fi umblat dupa o fata pe care o placea si el.

Conflictul care a dus la moartea lui Alexandru Stefan ar fi fost provocat de gelozie. Un coleg al victimei a povestit, pentru Partener TV, ca suspectul in cazul asasinatului din atargoviste ar fi fost platit pentru a-l bate pe elevul de 15 ani. Si ca totul ar fi pornit de la o fata, colega cu ei de liceu. „La mijloc a fost o fata…Eu am vorbit mult cu Alex si in conversatia pe facebook   mi-a spus ca o sa se bata cu cineva.Dar nu stiam ca o sa fie asa de rau.Totul este despre o fata .Alex se tinea dupa o fata dar acea fata era cu un alt baiat .Acel baiat a inceput sa-l injure si totodata la amenintat ca-l bate  si Alex a raspuns si el,a injurat”, sustine baiatul.

De la amenintari si pana la agresiune a fost doar un pas. Lucrurile au scapat, insa, de sub control. Iar Alexandru a murit. „Baiatul acela a zis ca-l prinde pe Alex si nu stiu ce o sa-i faca…Pana la urma acel baiat a platit pe unul din Razvad sa-l bata si nu sa-l omoare …Din cate stiu eu acest baiat cu care Alex se certa este din Raciu si ar fi elev la Liceul NR.2 iar fata este colega cu noi”, a mai spus elevul.

Citeste si: DEZVALUIRI SOCANTE: Tatal ucigasului elevului din Targoviste rupe tacerea: “Se droga!” – VIDEO

EMOTIONANT: “Un om minunat”. VIDEOCLIP in memoria lui Alexandru Stefan, elevul omorat la Targoviste

Alexandru Stefan a fost ucis, luni, dupa ce a fost injunghiat in gat de un tanar din Razvad. Suspectul, Iulian Vlad, a fost retinut de politisti penru 24 de ore, sub acuzatia de omor calificat. Procurorii cer arestare preventiva. Seara trecuta, anchetatorii au gasit la ocuinta suspectului cutitul pe care l-ar fi folosit tanarul acuzat de omor.

[youtube]hzLQ1FDoZOg[/youtube]

author avatar
eNational
2.001 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger