AcasăNewsIpoteza soc a unui jurnalist: "cred ca Ghita e mort. Stia prea...

Ipoteza soc a unui jurnalist: „cred ca Ghita e mort. Stia prea multe!”

La patru luni de cand autoritatile nu mai stiu nimic despre fostul deputat, un jurnalist lanseaza o ipoteza socanta cu privire la soarta lui Sebastian Ghita.

Este vorba despre Radu Moraru, care, pe site-ul sau, nasul.tv, semneaza un material intitulat astfel: „Imi pare rau pentru apartinatori dar… cred ca Ghita e mort!”.

In corpul textului respectiv ziaristul isi si justifica previziunea sumbra care il vizeaza nu doar pe fostul parlamentar, dat disparut din decembrie anul trecut, ci si pe fostul sef de cabinet al unui ex-presedinte al Fiscului, Codrut Marta, despre care nu se mai stie nimic oficial inca din 2012. „Mi-as dori ca Ghita sa fie viu si sa ii iau un interviu ! Si pe Marta il astept ! Dar cred ca amindoi sint morti ! Ghita devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot si pentru Microsoft ! Stia prea multe!”, sustine, printre altele, Moraru, in mesajul cu pricina.

1.014 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atunci cand lck a facut gestul cu palma perpendicular pe carotida,la un imterviu acum cateva luni,mi-am dat seama ca ghita este deja pe urmele lui barta,asa ca nu mai sper sa-l vad im stare bipeda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger