AcasăNewsIpoteza neasteptata in privinta denuntatorului din dosarul lui Orban

Ipoteza neasteptata in privinta denuntatorului din dosarul lui Orban

(foto: antena3.ro)

In conditiile in care identitatea omului de afaceri implicat in cazul Orban nu a fost facuta publica, in ultimele ore a aparut o ipoteza-soc in acest caz, cel putin daca este sa o privim din prisma faptului ca s-a vehiculat ca intre politician si afacerist ar fi chiar o relatie de amicitie.

(foto: antena3.ro)

Numele patronului UTI ar aparea – pe surse – in dreptul afaceristului care l-a dat pe Ludovic Orban pe mana procurorilor, din cate dezvaluie Romania Curata. Mai clar fie spus, Tiberiu Urdareanu ar fi cel care l-ar fi denuntat la DNA pe Ludovic Orban  -candidatul liberalilor la Primaria Capitalei, pana lunea trecuta, cand procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pe numele sau, precum si plasarea prim-vicepresedintelui demisionar al PNL sub control judiciar, pentru doua luni.

Mai mult, afaceristul Urdareanu ar fi avut, din cate sustine aceeasi sursa, si inregistrari ale unor convorbiri purtate cu deja fostul candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Generala, pe care le-ar fi prezentat deja procurorilor.

Dezvaluirile vin in contextul in care, marti, patronii a doua televiziuni – Cozmin Gusa, de la Realitatea TV- si Sorin Oancea- de la B1 TV- au fost audiati la DNA, ca martori in dosarul lui Orban.

Procurorii il suspecteaza pe Ludovic Orban de folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite si spun ca ar fi cerut, la inceputul lunii trecute, unui om de afaceri, „sprijin financiar pentru campania electorala” in vederea alegerilor de la Primaria Generala. „Ulterior, la data de 20 martie 2016, cu ocazia unei noi intrevederi, inculpatul Orban Ludovic i-a pretins omului de afaceri suma de 50.000 euro in numerar, cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului. Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una – doua saptamani”, notau anchetatorii.

author avatar
eNational
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger