AcasăNewsIPOTEZA INFIORATOARE in cazul mortii unor adolescenti loviti de tren

IPOTEZA INFIORATOARE in cazul mortii unor adolescenti loviti de tren

Familiile, colegii si profesorii au aflat ingroziti de sfarsitul cumplit a doi adolescenti, elevi ai unui liceu britanic. La doar cateva ore dupa producerea tragediei au aparut mai mute zvonuri, conform carora ar fi fost vorba de o sinucidere, si nu de un accident.

Fata in varsta de 15 ani si colegul ei de liceu, cu trei ani mai mare, au murit loviti de un tren, in apropierea unei gari din Hertfordshire, Anglia. Colegii de clasa, dar si profesorii au ramas inmarmuriti cand au auzit ce s-a intamplat cu ei.

Din nefericire, desi au intervenit de urgenta, medicii de la ambulanta nu au mai putut sa faca nimic pentru a-i salva pe cei doi liceeni, conform Mail Online. In urma lor au ramas familiile indurerate, dar si colegii care nu isi pot explica ce s-a intamplat.

Politistii investigheaza cazul, pentru a stabili cum au pierit tinerii. Pana sa afle rezultatele anchetei, oamenii au fost ingroziti dupa ce la urechile lor au ajuns speculatii conform carora adolescentii s-ar fi inteles inainte de a se arunca inaintea trenului sa isi curme zilele impreuna.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger