AcasăNewsIpoteza halucinanta a anchetatorilor in cazul accidentului aviatic din Apuseni: Adrian Iovan...

Ipoteza halucinanta a anchetatorilor in cazul accidentului aviatic din Apuseni: Adrian Iovan nu se afla la mansa avionului!

Cercetarile legate de accidentul aviatic in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion sunt departe de a fi finalizate

Rasturnare de situatie in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si tanara Aura Ion. Potrivit anchetatorilor, nu Adrian Iovan era cel care pilota avionul inainte de aterizarea fortata, ci copilotul Razvan Petrescu.

Cercetarile legate de accidentul aviatic in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion sunt departe de a fi finalizate

Procurorii au indicii ca Adrian Iovan si Razvan Petrescu au facut schimb de locuri in momentul in care avionul era in aer. Asadar, atunci cand avionul s-a prabusit, la mansa era copilotul Razvan Petrescu.

Adrian Iovan

In acest caz, daca procurorii vor stabili ca accidentul s-a produs dintr-o eroare umana, cel tras la raspundere va fi tanarul Petrescu. Potrivit unor surse judiciare, copilotul le-ar fi declarat procurorilor ca, dupa prabusire, el si ceilalti pasageri au incercat sa il mute pe Adrian Iovan pe locul din stanga, unde se aflase Razvan Petrescu. Schimbul de mansa a fost facut fara ca turnul de control al ROMATSA sa fie anuntat si fara ca acest lucru sa fie trecut in fisa de lucru, asa cum prevede legea. „Nu pot sa cred ca a declarat asa ceva. Nici nu cred ca este adevarat ca a spus asta. Noi nu am reusit nici sa-l scoatem pe Adrian Iovan de sub fiarele contorsionate. Este absurd. Asemenea manevre erau imposibil de facut. Adrian Iovan era viu. A mai trait inca o ora si ceva. Care ar fi fost scopul? Sa-l incarceram? Fizic nu se putea face asa ceva. Si pilotul Adrian Iovan unde ar fi fost daca nu era la mansa? Nu era un avion mare…”, a declarat pentru medicul Sorin Ianceu.

Aurelia Ion
author avatar
National
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger