AcasăNewsIpoteza cutremuratoare! Meteoritul de la Celiabinsk - bomba americana!

Ipoteza cutremuratoare! Meteoritul de la Celiabinsk – bomba americana!

Expertii astronomi au calculat ca exista o posibilitate la 100 de milioane ca trecerea unui meteorit in apropierea Pamantului si ploaia meteorica sa se intample in aceasi perioada. Si atunci ce a fost? O teorie sustine ca americanii au raspuns cu o bomba cinetica unei provocari a rusilor!

„Bomba cinetica de hipervelocitate” care a „survolat” Rusia sub forma de meteorit

Vladimir Putin a trimis peste 20.000 de lucratori din departamentul de Situatii de Urgenta ca sa acorde primul ajutor ranitilor si sa vada despre ce a fost vorba cu adevarat.

Un avertisment pentru rusi

Vladimir Jirinovski a lansat o terorie mai „pamanteasca” despre originea meteoritului care a ranit in jur de o mie de persoane si a inspaimantat populatia din zona si nu numai.

Conform politicianului rus, a fost un test efectuat de americani cu o arma secreta de ultima tehnologie, o bomba cinetica sau un proiectil cu focos energetic. La aceasta ipoteza intra si stirea ca „meteoritul” ar fi fost interceptat de rachete rusesti la o altitudine de 20 de kilometri si „spart”. Ziarul local Znak a citat o sursa militara care a declarat ca obiectul ceresc a fost interceptat de unitatea antiaeriana Urzhumka, de langa Celiabinsk. Americanii lucreaza de ani buni la „Razboiul steleleor” si la dezvoltarea armelor cinetice de mare si hipervelocitate, capabile ca, la atingerea tintei, energia cinetica sa provoace unde de soc si caldura distrugatoare. Jirinovski sustine ca secretarul american de stat, John Kerry, a incercat sa aiba o convorbire cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, la 11 februarie. Lavrov, fiind in vizita prin Africa, nu a raspuns si nu l-a sunat inapoi pe Kerry.

Avioane rusesti deasupra bazei americane Guam

Unul din bombardierele rusesti Tu-95, „insotit” de un F-15

Insa, la 12 februarie s-a intamplat ceva cu adevarat „provocator” din partea rusilor, la adresa americanilor. Doua avioane rusesti Tu-95, a caror dotare consta in rachete de croaziera Kh-55SM, cu focos nuclear de 200 kilotone, au survolat insula Guam, unde americanii au o puternica baza militara, considerata strategica pentru „politica privind Asia”. Asta se intampla cu cateva ore inainte ca Barack Obama sa-si sustina discursul despre starea natiunii. Doua avioane F-15 s-au ridicat la interceptare, dar avioanele rusesti si-au continuat linistite survolul, facand un cerc complet deasupra bazei, dupa care au plecat. Din motive „de securitate operationale” nu s-au dat detalii asupra acestei provocari pe care Obama a urmarit-o extrem de nervos, conform unor surse de la Casa Alba. Bombardierele strategice rusesti, care au baza la mii de kilometri de sudul Pacificului, nu au fost niciodata implicate in astfel de provocari. Si atunci nu e de mirare ca Jirinovski s-a gandit ca americanii au trimis si ei „ceva” sa survoleze Rusia!

author avatar
Adina Mutar
3.779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger