AcasăNewsUPDATE. Elena Udrea rămâne în AREST PREVENTIV la Sofia! / Ipoteză BOMBĂ...

UPDATE. Elena Udrea rămâne în AREST PREVENTIV la Sofia! / Ipoteză BOMBĂ lansată de avocatul său: „Este foarte posibil ca…”

(sursa foto: captură Digi24)

În ziua în care Elena Udrea ar putea afla dacă rămâne sau nu în arest în Bulgaria, fiind așteptată o decizie a instanței de la Sofia, care va judeca apelul înaintat de fostul ministru, avocatul acesteia a făcut câteva declarații de netrecut cu vederea.

Se anunță, așadar, o posibilă lovitură de teatru în cauza Elenei Udrea. Avocatul acesteia susține că este foarte posibil ca statul român să își retragă mandatul european de arestare.

„Este foarte posibil ca statul român să își retragă mandatul european de arestare. Gândiți-vă că singurul dosar în care s-a pronunțat în felul acesta în contestația în anulare este al Elenei Udrea și, dacă ținem cont de echitatea procedurilor din justiția din România, care e prevăzută și în Constituție, și în CEDO”, a precizat joi, 14 aprilie, Veronel Rădulescu, pentru Bugetul.ro.

Avocat: Mai sunt căi de atac, unele chiar pe rol

Rădulescu a completat aceste explicații, făcând trimitere la o altă cale de atac – recursul în casație. „Dacă ținem cont de rolul primordial al Înaltei Curți, acela de a unifica jurisprudența, în condițiile în care Înalta Curte de Casație a dat soluții diferite în alte dosare și în dosarul Elenei Udrea a dat soluția pe care o cunoașteți, este posibil. Pentru că mai sunt căi de atac, unele chiar pe rol, cum ar fi recursul în casație”, susține Veronel Rădulescu, potrivit sursei citate.

În cursul zilei precedente, Udrea a fost adusă din nou în fața instanței din Bulgaria, la un termen vizând cererea de extrădare a sa, în România, în vederea executării pedepsei de 6 ani de închisoare decisă de instanță. Decizia a fost amânată până pe 19 aprilie.

Chiar în ziua în care s-a anunțat hotărârea pronunțată de Înalta Curte, aceea de respingere a contestației în anulare în dosarul „Gala Bute”, Udrea a plecat din țară, fiind prinsă în Bulgaria.

author avatar
Andrei Coman
600 afisari

6 COMENTARII

  1. Muista de la Cotroceni n-are cum sa scape, au dat drumul la caini pe ea, sa speram ca urmeaza Scaraotchi Petrov

  2. daca scapa , se confirma inca o data ca justitia corupta recurge la proceduri gresite intentionat ca sa scape hotii protejati . de ex procurorii baga prostii in dosar ca sa fie respins dosarul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger