AcasăNewsIpocrizia lui Ponta

Ipocrizia lui Ponta

Victor Ponta una spune in tara si alta fumeaza la Bruxelles

Dupa ce in tara a amenintat cu suspendarea presedintelui Traian Basescu si desfiintarea Curtii Constitutionale, odata ajuns la Bruxelles, premierul Victor Ponta si-a indulcit brusc tonul.

Victor Ponta una spune in tara si alta fumeaza la Bruxelles

Afisand imaginea de baiat bun, seful Executivului a declarat ca el se afla la Bruxelles pentru reuniunea socialistilor-europeni, dar daca presedintele Basescu nu  va veni la Consiliul European, el va reprezenta cu mandrie Romania.

”Eu am discutat cu presedintele si aseara, si astazi, ramasese ca ne vedem aici la Bruxelles pentru o discutie dupa ce termin eu intalnirea cu liderii social-democrati si socialisti. Inteleg ca presedintele nu a mai venit. O sa incerc in continuare sa discut, orice conflict din tara nu trebuie dus mai departe la Bruxelles si orice solutie institutionala este in favoarea Romaniei.  (…) Voi incerca sa reprezint cat mai bine interesele tarii si, la intoarcere, il voi informa pe presedinte si Parlamentul”, a declarat Victor Ponta. Si, parca pentru a-si da masura prefacatoriei, premierul a tinut sa-si exprime inalta apreciere pentru CCR. „Voi respeta intotdeauna deciziile Curtii Constitutionale, in acelasi timp cred ca presedintele trebuie sa respete deciziile Parlamentului si ale Guvernului”, a conchis Ponta. Acelasi Ponta care, in urma cu doar o zi, mai-mai ca ar fi desfiintat Curtea Constitutionala: “Decizia  CCR nu este o surpriza. Din pacate, acea majoritate care apartine lui Traian Basescu in cadrul Curtii Constitutionale nu a facut decat sa adauge la Constitutie, sa ne faca pe noi toti sa acceptam ca Traian Basescu conduce toate institutiile acestei tari. (…) CCR, in intelegere cu presedintele Basescu, nu face altceva decat sa saboteze Guvernul si Parlamentul”.

[poll id=”293”]

author avatar
eNational
1.655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger