AcasăNewsIPJ Suceava a comis-o: a mâzgălit o mască de protecție pe fața...

IPJ Suceava a comis-o: a mâzgălit o mască de protecție pe fața unui profesor, într-o fotografie de promovare

mascaIPJ Suceava a comis-o: a mâzgălit o mască de protecție pe fața unui profesor, într-o fotografie de promovare / foto: Monitorul de Suceava

Polițiștii suceveni au demonstrat că au mult umor. Aceștia au trimis presei, ca ilustrație a unor acțiuni de prevenire, o poză modificată, în care au desenat o mască de protecție pe fața unui profesor. Dascălul era singurul din clasă care nu purta una.

Imaginea a fost transmisă presei de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, pentru a ilustra un comunicat privind promovarea activităţilor de prevenire a delicvenţei juvenile. În fotografia realizată într-o sală de clasă se observă doi adulţi, o poliţistă şi un profesor, care stau în faţa unor elevi aşezaţi în bănci.

foto Monitorul de Suceava

Masca de pe faţa profesorului a fost adăugată după realizarea fotografiei, iar acest lucru este destul de evident. Pata neagră ar trebui să ascundă faptul că profesorul nu purta mască de protecţie la şcoală.

O pată neagră în loc de mască de protecție

Cine s-a ocupat de editarea pozei nu prea și-a dat interesul, deoarece chipul profesorului aflat în mijlocul clasei e acoperit mai bine de jumătate, ba chiar și peste gulerul cămășii, de o pată neagră, pe post de mască de protecție.

„Aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activităţi de educaţie juridică şi anti-infracţională în cadrul unei serii de acţiuni – maraton desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

Activităţile de educaţie juridică au fost implementate în licee şi colegii de pe raza judeţului Suceava cu sprijinul directorilor unităţilor de învăţământ şi al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban cât şi în mediul rural în cadrul proiectului Delincvenţa juvenilă între responsabilitate şi decizie iniţiat la începutul lunii martie 2021”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Poliția, în mijlocul unui scandal penibil

Inspectorul școlar județean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat că este o situație regretabilă și că trebuie văzut din ce motiv nu purta mască profesorul respectiv. „Masca desenată este o situație penibilă. IPJ ar trebui să facă o anchetă”, a spus inspectorul școlar la Digi 24.

El a adăugat că nu știe de unde au apărut aceste fotografii sau dacă ar fi fost trucate și a afirmat că urmează să ia legătura cu directorul școlii să vadă ce s-a întâmplat. IPJ Suceava nu a transmis un punct de vedere privind această siuație.

author avatar
Andreea Vlad
377 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu a comis-o deloc! Era o campanie împotriva delicvenței, profesorul era atent la ce se spune, se încadra la contravenienți

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger