AcasăNewsiPhone 5, lansat in septembrie

iPhone 5, lansat in septembrie

iPhone 5 va fi dotat cu o camera video 8 megapixeli, mult mai performanta decat cea de pe pe iPhone 4

Apple pregateste pentru luna septembrie lansarea noului iPhone, care va avea atat un procesor mai puternic, cat si o camera foto – video mai avansata, potrivit Bloomberg.

iPhone 5 va fi dotat cu o camera video 8 megapixeli, mult mai performanta decat cea de pe pe iPhone 4

Telefonul va fi echipat cu procesorul A5 de pe iPad 2 si cu o camera de 8 megapixeli, fata de cea de 5 megapixeli de pe iPhone 4, sustin surse apropiate companiei Apple. Mai mult, Apple testeaza de asemenea o noua versiune a tabletei iPad, care se lauda cu un ecran de rezolutie mai mare.

Noul produs al companiei lui Steve Jobs va permite procesarea mai accelerata a datelor si va consolida pozitia iPhone-ului pe piata, in raport cu smartphone-urile rivale lansate de Samsung si HTC pe platforma software Android a Google.

Noul telefon Apple va rula sistemul de operare iOS 5 prezentat recent de companie la o conferinta cu dezvoltatorii de software. Sistemul are functii imbunatatite de mesagerie si photo-sharing si poate rula pe toate gadget-urile mobile ale Apple. Pana la sfarsitul anului trecut, iPhone-urile, iPad-urile si iPod Touch foloseau versiuni usor diferite ale iOS.

Compania a amanat prezentarea celui de-al cincilea iPhone pentru a coincide cu lansarea iOS 5, au afirmat sursele citate. iPhone este cel mai bine vandut produs al companiei IT Apple, generand jumatate din venituri trimestrul trecut.

author avatar
Adelina Ionicel
1.709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger