AcasăNewsiPhone 5: lansare LIVE in aceasta seara! Steve Jobs ar putea fi...

iPhone 5: lansare LIVE in aceasta seara! Steve Jobs ar putea fi prezent! FOTO/ VIDEO

Asa ar putea arata noul iPhone 5

iPhone 5, cel mai nou produs Apple,  va avea parte de o lansare cu mult fast, pe care o vom transmite LIVE in aceasta seara.

Asa ar putea arata noul iPhone 5

Dupa nenumarate zvonuri despre felul cum va arata si ce va putea face noul telefon Apple,  astazi, va fi lansat iPhone 5 sau, dupa cum spun unele surse, un iPhone 4S, o versiune imbunatatita al celui de-al patrulea model.

Apple a invitat presa la un „eveniment special” organizat marti, incepand cu ora 20:00 (ora Romaniei) la sediul central din Cupertino, California, denumit „Let’s talk iPhone” („Sa vorbim  iPhone„), neprecizandu-se daca va fi o lansare sau un alt tip de actiune.

Locatia aleasa de companie este neobisnuita, deoarece Apple organizeaza de obicei lansarile de produse intr-una dintre uriasele sali de conferinta din San Francisco.

In aceasta seara incepand cu ora 20.00 poti urmari LIVE lansarea iPhone 5!

Desi nu s-a precizat in mod clar, dar prezentatorul evenimentului se pare ca va fi noul director general Apple, Tim Cook care l-a inlocuit pe Steve Jobs in luna august, in urma demisiei din cauza problemelor de sanatate. Cu toate astea, cel mai tare zvon care circula acum pe site-urile si blogurile de peste Ocean dau ca sigura prezenta lui Steve Jobs la lansarea ultimului produs Apple la care a participat activ: iPhone 5.

Principalele zvonuri despre noul iPhone 5:

  • iPhone 5 va avea procesor cu doua nuclee
  • camera foto/video va avea o rezolutie de 8 megapixeli
  • iPhone 5 va avea soft de „speech recognition” super performant ce se va adapata la vocea utilizatorului pentru a putea primi comenzi vocale de rulare a diverselor aplicatii din telefon
  • noul iPhone nu va mai avea niciun buton totul fiind comandat prin touchscreen
  • antena mai performanta pentru un semnal mai bun
  • din punct de vedere al designului iPhone 5 va impumuta o serie de elemente de la iPad2, va fi mai subtire, ecranul va fi putin mai mare iar carcasa ar putea fi din aluminiu sau un alt aliaj usor si foarte rezistent

Vezi in imaginile de mai jos cum ar putea arata noul iPhone 5!

[nggallery id=156]

author avatar
Ciprian Purice
6.036 afisari

1 COMENTARIU

  1. jenibil site ul vostru … steve e mort si in titlu scrie ca „lansare LIVE in aceasta seara! Steve Jobs ar putea fi prezent!” jenibiiiil !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger