AcasăNewsiPhone 5, bona smart pentru adulti

iPhone 5, bona smart pentru adulti

iPhone 5 ii va spune prin viu grai utilizatorilui in ce zona se afla

Noul iPhone 5, care va fi lansat pe 4 octombrie, va avea o functie inovatoare prin care smartphone-ul isi va dadaci practic utilizatorul.

iPhone 5 ii va spune prin viu grai utilizatorilui in ce zona se afla

Denumita Assistant, noua functie a fost dezvaluita pe un blog neoficial al Apple, unde se precizeaza ca sistemul de control vocal este un nou mod prin care utilizatorii pot interactiona cu aparatul lor, doar pe baza comenzilor vocale. Astfel, posesorii de iPhone 5 se vor  “adresa”  aparatului, cerandu-i sa le reaminteasca ce cumparaturi au de facut la supermarket, atunci cand ajung in dreptul acestuia, sau, de exemplu, sa se programeze pentru o consultatie la medic. Potrivit  site-ului cu pricina, la randul sau, telefonul  va vorbi cu utilizatorul caruia ii va da  indicatii GPS, ii va citi mesaje si chiar ii va pune intrebari.

Se pare ca noua functie este atat de permisiva, incat utilizatorii nici nu trebuie sa rosteasca prea clar cuvintele, pentru a fi  “intelesi” de aparat, ceea ce creste, evident, acesibilitatea noului iPhone. Lansarea oficiala va avea loc pe 4 octombrie 2011 la Los Angeles. In Romania va aparea in scurt timp si se va vinde cu aproximativ 3.500 de lei (circa 800 euro).

author avatar
eNational
421 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger