AcasăNewsiPhone 4S, primele probleme aparute

iPhone 4S, primele probleme aparute

(foto: digitaltrend.com)

Desi ultimul model lansat de Apple, iPhone 4S, a avut parte de vanzari record, cumparatorii se plang deja de noul smartphone.Iata care sunt principalele trei motive de nemultumire invocate de utilizatori ai noului iPhone 4S.

(foto: digitaltrend.com)

Prima nemultumire a clientilor este legata de ecranul noului iPhone si de calitatea slaba a culorilor. Utilizatorii se plang ca ecranele nu sunt la fel de luminoase si ca afiseaza imagini care fie au o usoara culoare galbuie, fie par decolorate.

A doua dezamagire este legata de aplicatia cea mai distractiva promisa cumparatorilor de iPhone 4S. Din cate se pare, Siri, aplicatia de tip manager care recunoaste comenzile vocale, functioneaza cu intreruperi, provocand exasperarea in randul utilizatorilor din SUA.

Mai multi clienti Apple se plang totodata ca noua retea Sprint functioneaza lent. Desi compania ofera date nelimitate, asta nu ajuta la nimic atata timp cat totul decurge cu viteza melcului, comenteaza Yahoo.com

iPhone 4S si-a facut deja aparitia in oferta magazinelor online din Romania, la un pret de 3499 de lei pentru varianta de 32 GB si de 3999 de lei pentru cea de 64 GB.

 

author avatar
Razvan Telegescu
3.032 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger