AcasăNewsiPhone 4S, lansat de Apple in loc de mult asteptatul iPhone 5!...

iPhone 4S, lansat de Apple in loc de mult asteptatul iPhone 5! VIDEO

Apple a lansat marti seara iPhone 4S, cel mai nou iDevice al companiei. Tim Cook, noul director Apple, prezentat noul iPhone4S, fiind prima lansare importanta a unui produs ce are loc in lipsa lui Steve Jobs.

iPhone 4S va costa intre 199 de dolari (varianta de 16GB) si 399 de dolari (64 de GB),in cazul abonamentelor pentru doi ani – valabile in SUA, iar ca referinta oficialii Apple au spus ca noul 4S va avea acealsi pret pe care l-a avut iPhone 4 cand a patruns pe piata.

Tim Cook, noul director general Apple Inc a tinut sa precizeze ca „iPhone 4S este cel mai incredibil iPhone si arata la fel ca 4 la exterior – vor fi disponibile in culorile alb si negru –  doar ca la interior este mult mai performant”.

Iata principalele caracteristici ale noului iPhone4S:

  • camera foto/ video de 8 megapixeli care va reactiona mult mai repede: dureaza 1,1 secunde pana faci prima poza si apoi 0,5 secunde pana la a doua poza
  • un soft de comenzi vocale foarte performant ce permite lansarea diverselor aplicatii din telefon sau chiar trimiterea de sms-uri dupa dictare (pentru inceput sunt disponibile doar limbile engleza, franceza si germana)
  • procesor de tip A5, la fel ca la iPad2, de doua ori mai rapid decat iPhone4
  • functia „Find my driends”, prin care utilizatorul va putea sa vada unde se afla prietenii sai, daca ei accepta asta
  • conexiunea Wireless imbunantatita
  • autonomie mai ridicata a bateriei

Daca il întrebi pe iPhone 4S cine este, aceasta va raspunde: „Umilul tau asistent personal!”.

 

author avatar
Ciprian Purice
538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger