AcasăNewsiPad3, lansat de Apple. Vezi caracteristicile si preturile noii tablete! FOTO

iPad3, lansat de Apple. Vezi caracteristicile si preturile noii tablete! FOTO

Apple a prezentat miercuri a treia versiune a tabletei iPad, care are o calitate mai buna a display-ului, un procesor cu patru nuclee si o camera foto de 5 MP.

Oficialii Apple s-au referit la noul produs folosind doar sintagma „THE NEW IPAD” (NOUL IPAD), nu iPad 3 sau iPad HD, asa cum asteptau unii specialisti din domeniul IT. Caracteristicile tehnice ale noului iPad:

– ecran Retina Display, cu o rezolutie de 2048 pe 1536 de pixeli

– procesor cu patru nuclee, numit A5X

camera foto de pe spate are 5 MP, senzor BSI (cu iluminare din fundal), video Full HD 1080p cu stabilizator de imagine, noise reduction.

– Noul iPad va integra si un sistem de recunoastere vocala pentru dictare si va fi compatibil cu tehnologia avansata de internet mobil 4G LTE (succesoarea tehnologiei 3G, care va fi implementata in Romania cel mai devreme in 2013). De asemenea, noul iPad va fi compatibil cu tehnologiile HSPA+ si HSDPA.

– Dimensiuni: 9,4 mm grosime si 635 de grame.

– Versiuni si preturi: 499 $ pentru 16 GB, 599 $ pentru 32 GB si 699 $ pentru 64 GB. Pentru versiunile 4G adaugati aproximativ 130 de dolari.

– Aplicatia iPhoto, cu posibilitati avansate de control multi touch si optiuni Photo Beam si Photo Journal.

Noua tableta va fi pusa in vanzare incepand cu 16 martie. Pretul tabletelor iPad din generatiile precedente urmeaza sa scada.

Statele Unite, Franta, Canada si Germania figureaza printre primele tari unde va aparea noul iPad.

author avatar
Ciprian Purice
1.266 afisari

5 COMENTARII

  1. Se zice ca in romania , „the new ipad”o sa apara pe 23 marie…si au scris si ei mai sus preturile ;))

  2. Stiu ce zici da cu „sa apara” poti intelege multe. Am vrut sa vad dak aia inseamna sa ma duc intr-un magazin sa il iau direct pe loc in 23 martie, fara sa mai fac comanda si nush ce.

    Plus preturile is in dolari, tu deobicei in dolari platesti knd iti iei tigari ? Am stiut. Tocmai deaia, am intrebat sa vad cat o sa fie intr-un magazin, fara comenzi de pe net si complicatii.

  3. din cate stiu eu 4g ink nu ii available in Romania. Deci probabil daca o sa iti iei iPad3 o sa ai viteza ca si la iPad2 (deci 3G).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger