AcasăNewsIordache: Nu ne este rușine cu Dăncilă. O să vedeți în turul...

Iordache: Nu ne este rușine cu Dăncilă. O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face!

În ziua în care s-a dat startul pentru turul 2 al prezidenţialelor, fostul ministru al Justiţiei a adus în discuţie refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o confruntare cu contracandidata sa din etapa finală a cursei pentru Cotroceni.

”Ar fi normal, din punctul nostru de vedere, să aibă loc o dezbatere între cei doi candidaţi”, a declarat Florin Iordache, catalogând, ironic, drept ”mare realizare” conferinţa de aproape o oră susţinută de actualul preşedinte, zilele trecute, la sediul PNL. ”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. (…) n-o să-l mai vedeţi foarte curând, doreşte decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, s-a întrebat deputatul, vineri, la RFI.

Cât despre candidata social-democrată calificată în turul 2 al prezidenţialelor, Iordache a vrut să fie cât se poate de clar: ”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles!”.

225 afisari

8 COMENTARII

  1. Nu va e rușine pentru că voi nu știți ce este rușinea! Ceea ce meritați voi, Dexul limbii romane nu poate cuprinde…așa că, fiecare sa vă gratuleze cum poate.

    • Ei, lasă, că nici cu PNL și Sasul nu ne e rușine. Vorba vine, nu ne e. Niște nulități, și unii, și alții.

  2. @ Un social democrat care stă mai bine la acumulări și mai prost la redistribuire, rezistent la ,,vaccinare”, ? Pe la ăștia prin partid din social democrație nu a mai rămas decât „democrația elitelor socialiste”, ? Remarcați totuși că la formarea capitalului social-democraților a contribuit totuși ,,întreg poporul” (citat din diverși autori), ?

  3. CIORDACHE nu cred ca sti ce inseamna RUSINE,uita te in oglinda si ridica doua degete catre oglinda sa vezi cum iti bati joc de cel din oglinda,apoi nr.13 este unul cu ghinion,apropo de OUG daca n ai rusine .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger