AcasăNewsIonuţ Cristache, "executat" la TVR! Alungată din prime-time, "Romania 9" ajunge să...

Ionuţ Cristache, „executat” la TVR! Alungată din prime-time, „Romania 9” ajunge să se bată cu Vulpiţa şi Viorel

ionut-cristache Ionuţ Cristache, "executat" la TVR! Alungată din prime-time, "Romania 9" ajunge să se bată cu Vulpiţa şi Viorel

Ionuţ Cristache are din nou de suferit, la Televiziunea Română! Jurnalistul a fost „executat”! Pleacă din prime-time şi va avea emisiune la aceeaşi oră cu „tabloidele”.

Emisiunea „România 9”, realizată de Ionuţ Cristache, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe, emisiunea este la altă oră. În grila TVR 1 aprobată de Comitetul Director în urmă cu câteva zile, „România 9” va fi difuzată de postul public de la ora 17.00.

Când se va muta emisiunea la altă oră?

În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, adică atunci când, la Antena 1, de exemplu, apar Vulpiţa şi Viorel, la „Acces direct”.

Ionuţ Cristache este plasat imediat după emisiunile despre minorităţi (Emisiunea în limba Maghiară luni şi marţi, Convieţuri – miercuri şi Akzente – joia), a anunţat paginademedia.ro.

Noua grilă de programe, cu Ionuţ Cristache de la ora 17.00, ar urma să fie lansată pe 21 iunie.

Cristache a mai păţit-o!

Reamintim că, în martie 2019, într-o perioadă de campanie electorală, talk-show-ul România 9 a fost mutat de la ora 21.00 la ora 19.00. Apoi, după o lună, din cauza audienţelor slabe, emisiunea a fot readusă la ora 9 seara.

În luna aprilie, înainte de demiterea conducerii TVR în frunte cu Doina Gradea, Ionuţ Cristache declara pe post că emisiunea lui este „hărţuită politic”, după ce deputatul Gigel Ştirbu a spus despre România 9 că este o „hazna”.

author avatar
Andrei Ștefan