AcasăNewsIonela Prodan, condusa pe ultimul drum. Colegii i-au cantat la capatai

Ionela Prodan, condusa pe ultimul drum. Colegii i-au cantat la capatai

Familia, colegii -artisti de muzica populara-, dar si sute de oameni care au ascultat, de-a lungul anilor, melodiile interpretate de Ionela Prodan au petrecut-o pe solista pe ultimul sau drum.

Pana sa ajunga la locul de veci, sicriul alb in care odihnea trupul neinsufletit al solistei a fost acoperit cu tricolorul

S-au varsat multe lacrimi, durerea apropiatilor fiind de nedescris. Au fost aplauze, dar si o mare de flori.

Cele doua fiice ale cantaretei, Ana Maria si Anca, au stat una langa alta si s-au sustinut reciproc, intr-una din cele mai grele zile din vietile lor, cea in care mama lor a fost inmormantata. Le-au fost alaturi, pe tot parcursul ceremoniei, Laurentiu Reghecampf, sotul Anei Maria Prodan, dar si rude si prieteni apropiati ai familiei. La fel si colegii de breasla ai Ionelei Prodan, intre ei Elena Merisoreanu, dar si Gheorghe Turda si Marioara Man Gheorghe, acestia din urma interpretand doine de despartire, la capataiul Ionelei Prodan, in lacasul de la Bellu.

Dupa slujba oficiata in capela cimitirului, interpreta care a parasit aceasta lume luni seara, la varsta de 70 de ani, dupa o grea suferinta, a fost condusa pe drumul fara intoarcere, fiind inmormantata alaturi de primul ei sot, Traian Tanase.

sursa foto: captura video Stirile Protv

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger