AcasăNewsIonel Veres, tanarul torturat de un interlop la Arad, a incetat din...

Ionel Veres, tanarul torturat de un interlop la Arad, a incetat din viata

Comuna aradeana Siria a fost zguduita, la sfarsitul lunii februarie, de un incident de o atrocitate incredibila.

Ionel Veres, un tanar de 27 de ani, a cazut victima unui interlop feroce care a vrut sa-l pedepseasca pentru ca a avut o relatie cu iubita acestuia.

Ionel si Loredana aveau o fetita impreuna, iar tanarul a incercat sa obtina custodia copilului, lucru care l-a infuriat la culmea de interlop, noul iubit al Loredanei.

Insotit de gasca sa, interlopul, fost puscarias cu domiciliul in Siria, l-a acostat pe Ionel, l-a batut zdravan, iar apoi l-a supus unor torturi inimaginabile.

Ionel a fost legat de o masina si tarat pe asfalt sute de metri, in pozitia sezut, astfel ca i-au fost smulse pielea si carnea de pe coapse si picioare. Gasit de localnici intr-o balta de sange, tanarul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Arad, unde si-a dat duhul, dupa aproape o luna in care s-a zbatut intre viata si moarte.

Victima a fost sedata in permanenta cu morfina pentru ca altfel nu ar fi rezistat durerilor, medicii sustinand ca, pe langa problemele amintite, Ionel prezenta numeroase traumatisme toracice, abdominale si craniene.

sursa foto: pressalert.ro

author avatar
Cristi Ionita
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger