AcasăNewsIonel Ganea, plangere penala la DNA impotriva clubului Universitatea Cluj

Ionel Ganea, plangere penala la DNA impotriva clubului Universitatea Cluj

Fostul mare international roman Ionel Ganea a ajuns, marti dimineata, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Ganea a depus o plangere penala impotriva clubului de fotbal Universitatea Cluj, echipa pe care a antrenat-o in 2013 si de unde a fost demis in urma cu circa un an si jumatate.

Cele doua parti s-au judecat in mai multe randuri, pentru importante sume de bani, iar Ganea s-a decis sa-i atace pe clujeni la DNA, dupa ce a pierdut un proces la Curtea de Apel Suceava.

Conform stiridesport.ro, magistratii de la Curtea de Apel Suceava sustin ca Ganea ar trebui sa dea 60.000 de euro clubului Universitatea Cluj, dar fostul mare international roman spune ca „ma bufneste rasul cand vad acest anunt. Pai ei au sa-mi dea aproape 190.000 de euro si eu am castigat pana acum toate procesele cu ei. Am castigat trei procese la Cluj, patru la Inalta Curte, vreo sase la Federatia Romana de Fotbal si la Botosani inca doua. Chiar si la Galati am castigat in parte, nu in  totalitate”.

De altfel, Ganea face lumina in cazul de la Suceava si spune ca si la decizia respectiva mai are o cale de atac. „Acum la decizia pe care o anunta ei, sa stiti ca mai am o cale de atac. Ei au castigat pe cai ordinare, dar acum urmeaza sa ne judecam pe cai extraordinare”, este mesajul transmis de Ionel Ganea.

Fostul mare international roman anunta inca din decembrie anul trecut ca pregateste un dosar complet cu faptele de coruptie comise de reprezentantii clubului Universitatea Cluj si pe care sa-l depuna la Directia Nationala Anticoruptie.
Ionel Ganea (41 de ani) a jucat pentru echipe precum Universitatea Craiova, Rapid Bucuresti, VFB Stuttgart, Bursaspor, Dinamo sau Wolverhampton si a antrenat formatii precum Sanatatea Cluj, Rapid Chisinau, Universitatea Cluj sau Rapid Bucuresti. Ganea a marcat 19 goluri in 45 de selectii la echipa nationala si a fost campion al Romaniei cu Rapid si Dinamo si vicecampion la Germaniei cu VFB Stuttgart.

author avatar
eNational
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger