AcasăNewsIonel Dănciulescu, beat la volan! Scandal monstru pe Bulevardul Magheru. Este incredibil...

Ionel Dănciulescu, beat la volan! Scandal monstru pe Bulevardul Magheru. Este incredibil ce a făcut în fața polițiștilor

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, le-a dat serios de furcă polițiștilor de la Rutieră, dând un spectacol de zile mari pe Bulevardul Magheru din Capitală. Probabil sărbătorind relaxarea dictată de autorități, fostul fotbalist a fost prins băut la volan. De aici până la circ în toată regula a fost doar un pas.

 Actualul director sportiv al ”câinilor roșii” i-a lăsat mască pe agenții de la Poliția Rutieră după ce a fost oprit, zilele trecute, în trafic și supus alcooltestului.

Afectat bine de aburii alcoolului, lucru confirmat și de aparatul din dotarea agenților, Ionel Dănciulescu a făcut un scandal monstru pe Bd.Magheru, în fața Hotelului Lido, lumea adunându-se mai ceva ca la un meci de fotbal.

Și, ca totul să fie complet și demn de o știre, dinamovistul a vrut să arate auditoriului că e zmeu până la capăt, consumând băuturi alcoolice chiar și în fața polițiștilor. Numai că, potrivit surselor Gândul, polițiștii nu au cedat și au condus „zmeul” la Institutul de Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe de sânge. Dinamovistul consumase binișor: avea o alcoolemie de 0.79 mg/l.

Și Mihai Costea a fost prins băut. Olteanul s-a ales cu dosar penal

De asemenea, polițiștii au deschis și dosar penal pe numele lui Dănciulescu, semn că amenințările fostului fotbalist la adresa acestora nu au funcționat.

Duminică seara, și Mihai Costea (ex-FCSB) s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. E adevărat, Costea a fost puțin inferior lui Dănciulescu: doar 0.58 miligrame/litru în aerul expirat.

 

author avatar
Andrei Coman
893 afisari

2 COMENTARII

  1. Vedeți, de aia nu merge bine Dinamo în campionat. Când ești condus de niște alcoolici normal că jucătorii sunt amețiți când intră pe teren. De la aburi de alcool emiși de Dănciulescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger