AcasăNewsIon Tiriac vrea sa fie verificat de oamenii legii

Ion Tiriac vrea sa fie verificat de oamenii legii

Acuzat indirect de Elena Udrea ca a folosit fonduri europene in mod necorespunzator pentru constructia Stejarii Country Club, Ion Tiriac a solicitat interventia statului.

Afaceristul se considera nevinovat si sustine ca este gata sa colaboreze cu autoritatile in cazul in care acestea vor dori sa ia la puricat afacerile intreprinse de firmele din Grupul Tiriac.

„Subsemnatul, Ion Tiriac, fidel legilor Romaniei, pe care le respect atat in calitate de cetatean al Romaniei, cat si ca investitor in economia locala, partizan transparentei, eticii si bunelor practici de afaceri, lansez pe aceasta cale o invitatie deschisa catre orice Autoritate a Statului Roman in vederea verificarii activitatilor intreprinse de catre companiile Grupului Tiriac”, este o parte din mesajul transmis de afacerist.

Tiriac spune ca a decis sa faca acest demers pentru a demonstra „ca activitatea companiilor din Grupul Tiriac se face cu respectarea legilor Romaniei” si ca obiectivul sau este de a „pune capat speculatiilor si intoxicarilor aparute in media in ultimele luni”.

author avatar
Cristi Ionita
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger