AcasăNewsIon Tiriac: Daca Boc si-ar da demisia, ar fi foarte de respectat....

Ion Tiriac: Daca Boc si-ar da demisia, ar fi foarte de respectat. Ce a facut, a facut ca lumea

(foto: captura ProTv)

Guvernul a luat multe dintre masurile necesare in perioada crizei, chiar daca uneori mai tarziu, a declarat, duminica, Ion Tiriac, in cadrul emisiunii „Dupa 20 de ani”, de la ProTV. Totodata, omul de afaceri a sustinut ca o eventuala demisie a premierului Emil Boc „ar fi de respectat, pentru ca ce a facut, a facut ca lumea”.

(foto: captura ProTv)

„Din 1990 pana in 2012 toti au facut ceva ce-au putut, se spune. N-au facut destul, asta-i sigur. Dar nu pot sa iau numai clasa politica de azi, s-o blestem, pentru ce mi s-a intamplat mie din 1990 pana acum, in special in aceasta situatie de criza. (…) Dupa parerea mea, si-am spus la inceputul crizei, daca acest Guvern face ce trebuie sa faca – si acest Guvern a facut multe din ce trebuia sa faca, cam tarziu, dar le-a facut – nu poate sa reziste mai mult de sase pana la zece luni. Atat de nepopulare o sa fie masurile pe care trebuie sa le ia, incat se erodeaza (…). Nu stiu si nu inteleg ce este atat de complicat, daca este, ca acest partid sa-si puna alt Guvern sau, hai sa ne uitam din nou in jur, dar numai la ce e bun”, a declarat omul de afaceri la Pro TV.

Intrebat daca sugereaza ca premierul ar trebui sa demisioneze, Tiriac a raspuns: „Eu nu sugerez nimic. Daca domnul Boc si-ar da demisia, dupa parerea mea, ar fi foarte de respectat, pentru ca ce a facut, a facut ca lumea. Tarziu, cum am spus, dar ca lumea. Ba poate este criticat pentru ca a facut prea mult. Am spus si o repet intotdeauna: Puterea nu poate sa lucreze intr-un stat fara sa aiba Opozitia alaturi. Deciziile majore nu pot fi luate doar de Putere, ci impreuna cu partea cealalta”, a afirmat Ion Tiriac.

Omul de afaceri a mai spus ca nu ar fi interesat sa intre in politica. „Eu nu pot sa-mi iau responsabilitatea pentru o natiune. Nu sunt las, sunt realist”, a mai spus Tiriac in emisiunea „Dupa 20 de ani”. Cat priveste subiectul protestelor ce au avut loc in Romania, in ultimele zile, Tiriac a dat de inteles ca nu considera ca sunt o solutie.

291 afisari

3 COMENTARII

  1. In sfirsit am auzit si eu un om cu capul pe umeri care vorbeste fara incrincenare fata de actuala putere, dar cu avertismente acolo unde este cazul.
    Nu zice nimeni sa nu-i criticam si sa fim de acord in unanimitate de voturi, dar cu decenta fratilor si cu responsabilitate in tot ceea ce zicem, nu doar sa vorbim sa ne aflam in treaba .

  2. domnul tiriac. trebuia sa spui ca acest boc este prea corect, si nu are loc mafia de el. apoi din toate timpurile cei corecti au fost devorati de cei mafioti. si sa mai fie si o natie de analfabeti, pomanagii pupincuristi, si totul este aranjat. bravo usl.

  3. Na, ca s-a gasit si imbuibatul asta, sa vina sa-mi dea sfaturi despre cum sa rabd de foame…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger