AcasăNewsIon Stan se apara: Este vorba de o sponsorizare, nu de trafic...

Ion Stan se apara: Este vorba de o sponsorizare, nu de trafic de influenta

(foto:antena3.ro)

Deputatul Ion Stan se apara de acuzatiile facute de procurorii anticoruptie si spune ca banii la care se face referire in cazul sau reprezinta o sponsorizare si ca nu poate fi vorba de trafic de influenta.

(foto:antena3.ro)

Potrivit rtv.net, Ion Stan le-a spus la audieri membrilor Comisiei ca in cazul sau este vorba de o sponsorizare si nu de trafic de influenta. Deputatul a explicat ca denuntatorul Dima Nicusor Sorin a facut public o oferta de sprijin pentru campania electorala. Aceasta era cunoscuta de staff-ul de campanie si urma sa fie inregistrata prin semnarea contractului de donatie, dupa cum se arata in raportul Comisiei juridice. Stan a mai precizat ca sumele de bani la care se face referire in referatul procurorului de caz nu au fost primite direct, el indrumandu-l pe denuntator sa le depuna la casieria partidului pentru a fi evidentiate in contabilitate in conformitate cu Legea finantarii partidelor politice.

Din comunicatul DNA a reiesit ca deputatul PSD Ion Stan ii cerea denuntatorului sau, omul de afaceri Nicusor Dima, „cate doua milioane, de benzina”, pentru cele 600 de masini pe care intentiona sa le foloseasca in campania electorala.

author avatar
Andra Nesu
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger