AcasăNewsIon Stan renunta doar la PSD, nu si la Parlament

Ion Stan renunta doar la PSD, nu si la Parlament

Ion Stan isi pastreaza calitatea de parlamentar, singura care l-a scapat de petrecerea sarbatorilor din acest an dupa gratii

Indemnat de Victor Ponta sa demisioneze din partid, dar si din calitatea de deputat, Ion Stan refuza sa-i faca pe plac fostului sau def de partid.

Ion Stan isi pastreaza calitatea de parlamentar, singura care l-a scapat de petrecerea sarbatorilor din acest an dupa gratii

Un sef cu care deputatul acuzat de DNA de coruptie a avut o relatie tensionata inca de la inceputul acestui an. Cand Ponta a reusit sa-l disloce pe Stan din fruntea organizatiei PSD Dambovita, dar nu a putut sa impiedice o noua candidatura a acestuia la Camera Deputatilor. Iar electoratul lui Stan nu a dat doi bani pe acuzatiile DNA-ului, oferindu-i pesedistului un nou mandat, cu un scor de peste 66%.

Salvat de colegi de arestarea preventivă, Ion Stan a demisionat din PSD, dar nu și din Parlament. Motivul: vrea sa-si continue activitatea parlamentară si sa dedice ”ca si pana acum, in exclusivitate, promovarii drepturilor si aspiratiilor legitime ale alegatorilor din Colegiul 3 Circumscriptia nr. 16 Dambovita”. Stan promite si ca va raspunde oricarei solicitari facute de organele juridice si cere ca dosarul sau sa fie trimis cat mai curand instantei, pentru a putea fi facut public si a se afla astfel adevarul.

 

author avatar
Simona Badulescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger