AcasăNewsIon Stan pierde sefia organizatiei de Dambovita

Ion Stan pierde sefia organizatiei de Dambovita

Ion Stan a fost schimbat din functia de presedinte al PSD Dambovita

Aparent linistiti dupa succesul de la locale, pesedistii au dat si ei tonul rafuielilor interne, fara sa faca insa prea multa valva.

Ion Stan a fost schimbat din functia de presedinte al PSD Dambovita

In timp ce pedelistii se ataca public de dimineata pana seara, social-democratii au ales sa-si regleze conturile departe de ochii presei. Prima victima a fost Ion Stan, liderul PSD Dambovita si apropiat al lui Adrian Nastase.

Convocat in biroul lui Victor Ponta, pesedistul a fost informat scurt ca trebuie sa cedeze functia de presedinte al filialei dambovitene lui Adrian Tutuianu, proaspat ales presedinte al CJ. Concret, fara vreo legatura cu scorul electoral, Ponta i-a cerut lui Stan sa faca pasul inapoi, spunandu-i verde-n fata ca i-a promis sefia organizatiei lui Tutuianu inainte de alegeri. De neinduplecat in ceea ce priveste soarta lui Stan, nici rugamintile lui Nastase nu l-au convins, Victor Ponta s-a dovedit insa exagerat de flexibil cand a venit vorba de Constantin Nita, presedintele PSD Brasov. Desi in partid s-a cerut si capul acestuia (Nita a fost acuzat ca ar fi facut blat cu democrat-liberalul George Scripcaru), presedintele PSD nu a avut curajul sa-l sanctioneze.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
485 afisari

1 COMENTARIU

  1. Victoras tata ai mai avea de schimbat vreo 3-4 fosile din actualul P.S.D. Dambovita si sub luminata si clarvazatoarea domnie a lui Casanova (Tuti ptr.apropiati) o sa obtineti in toamna cat Sulfina Barbu la primaria sect.4.Bafta .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger