AcasăNewsIon Stan, cercetat de DNA pentru trafic de influenta, a fost reales...

Ion Stan, cercetat de DNA pentru trafic de influenta, a fost reales deputat

(foto: rtv)

Social-democratul Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, isi pastreaza imunitatea parlamentara dupa ce a fost reales in Camera Deputatilor de 66,62% dintre dambovitenii care au participat duminica la vot.

(foto: rtv)

Ion Stan, cercetat de DNA pentru doua infractiuni de trafic de influenta, a castigat un nou mandat, in Colegiul 3 Voinesti, pentru Camera Deputatilor. Conform  numaratorii paralele efectuate de Uniunea Social Liberala, se pare ca USL ar fi obtinut in judetul Dambovita toate cele 11 mandate de parlamentar la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat.

Pe data de 3 decembrie, Comisia Juridica a Camerei a avizat pozitiv cererea justitiei de incuviintare a arestarii preventive, in dosarul in care deputatul Ion Stan este acuzat de trafic de influenta. O decizie trebuie luata, insa, in plenul Camerei, care nu s-a reunit pana de alegeri. Prin voturile exprimate de alegatorii din Dambovita, acolo unde social-democratul a candidat pentru un nou mandat de deputat si a fost votat de 66,62% de alegatori, Ion Stan isi mentine imunitatea parlamentara.

author avatar
Alina Costache
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger