AcasăNewsIon Mocioalca si-a anuntat demisia din PSD

Ion Mocioalca si-a anuntat demisia din PSD

Demisie sonora din tabara social-democrata. Deputatul PSD de Caras Severin, Ion Mocioalca, si-a facut publica decizia de a parasi partidul condus de Liviu Dragnea, alegand sa treaca in randurile parlamentarilor formatiunii fostului premier Victor Ponta.

Mocioalca si-a anuntat decizia de a pleca de la PSD catre Pro Romania prin intermediul unui amplu mesaj postat pe o retea de socializare, la cateva zile de cand se implinisera 24 de ani de cand politicianul se aflase in cadrul Partidului Social Democrat. Parlamentarul si-a explicat motivele pentru care a ales sa plece din PSD. „Am reusit sa castig serii intregi de alegeri in ultimii … ani si numai banatenii si ardelenii din PSD pot intelege exact ce efort au presupus aceste victorii. Ele, insa, au facut ca organizatia judeteana PSD Caras Severin sa fie acum una puternica. Am reusit din toate infrangerile si din toate victoriile sa inteleg bine ce inseamna politica interna din Romania. Pentru ca toate cele intamplate le-am trait personal. Este dezamagitor, insa, ca acum, dupa toata aceasta istorie comuna, sa constat ca nu mai exista niciun fel de respect pentru toate aceste eforturi. Mai ales din partea unor persoane care nu au fost alaturi de noi atunci cand treceam prin cele mai cumplite momente. Este nedrept si umilitor ca eu, asemenea unor alti colegi ai mei din PSD, sa asteptam fiecare CEX al partidului intrebandu-ne daca acela va fi momentul in care vom fi pusi in discutie si judecati de persoane care in marea lor majoritate nu au trait in acest partid niciodata momentele de care am avut noi parte. Aceasta stare de fapt o consider umilitoare si intolerabila!”, a ales sa transmita, intre altele, Ion Mocioalca.

Totodata, politicianul a anuntat si unde va activa ca parlamentar. „Avand in vedere toate cele de mai sus, precum si multe altele, mi-am depus demisia din PSD si adeziunea la grupul parlamentar in care regasesc valorile pe care le-am sustinut si le sustin in continuare. La PRO Romania„, a mai punctat fostul social-democrat.

sursa foto: Facebook

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger