AcasăNewsIon Iliescu s-a contrat cu revolutionarii, in fata sediului PSD

Ion Iliescu s-a contrat cu revolutionarii, in fata sediului PSD

Ion Iliescu a avut un dialog tensionat cu reprezentantii revolutionarilor prezenti, luni dimineata, in fata sediului PSD.

Protestatarii aflati in fata sediului PSD l-au aratat cu degetul pe Iliescu, pe care l-au considerat responsabil de problemele lor. Unul dintre protestatari i-a spus chiar fostului sef de stat, actual lider onorific al PSD, ca ar fi ajuns in inchisoare dupa mineriade. „Nu eu te-am bagat si daca ai fost acolo e o rusine”, i-a raspuns social democratul.

„Din partea voastra este lipsa de respect elementar. Daca nici eu nu v-am luat apararea”, le-a spus Iliescu. Oamenii i-au cerut PSD-istului sa plece din politica. „Plecati acasa, nu mai faceti politica, lasati pe altii”, i-a cerut un barbat liderului onorific al social democratilor.”Nu ti-e rusine!? Cu obraznicii din astea…”, a replicat Ion Iliescu.

Oamenii i-au mai cerut fostului presedinte schimbarea lui Sorin Mester, aflat in fruntea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor. Iliescu a spus ca, dimpotriva, Mester cauta solutii pentru ei. „Asta e o porcarie ce faceti voi”, a mai spus social democratul.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger