AcasăNewsIon Iliescu, reactie energica la adresa lui Voiculescu

Ion Iliescu, reactie energica la adresa lui Voiculescu

(foto: rtv.net)

Ion Iliescu a comentat pe tema dorintei lui Dan Voiculescu de a-l suspenda, din nou, pe presedintele Traian Basescu, spunand ca ideea acestuia il lasa „rece”.

(foto: rtv.net)

Presedintele de onoare a PSD, Ion Iliescu, este de parere ca o noua suspendare a lui Traian Basescu este inoportuna, raspunzand intr-un mod energic la adresa declaratiei lui Dan Voiculescu, seful Partidului Conservator.

„Ma lasa rece, nu stiu de ce se tot baga Voiculescu in asemenea chestiuni”, a declarat Ion Iliescu pentru Ziare.com, preluat de realitatea.net.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a adaugat ca nu doreste sa mai comenteze pe tema unei posibile suspendari, motivand ca Traian Basescu, care a revenit la Cotroceni, va fi mai cumpatat.

„Sper ca a invatat ceva din acest lucru, ar trebui sa manifeste prudenta”, a mai spus Ion Iliescu.

Declaratia lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD soseste dupa ce Dan Voiculescu a anuntat ca este posibil ca in octombrie sau noiembrie Traian Basescu sa fie suspendat din nou.

„Romanii doresc demiterea lui Traian Basescu, iar articolul 95 din Constitutie permite fara nicio problema declansarea unei noi proceduri de suspendare. Insa, daca se va mai initia o asemenea procedura, ar fi recomandabil sa se desfasoare la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat referendumul pentru demitere sa poata fi organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice”, a spus Dan Voiculescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger