AcasăNewsIon Iliescu, internat la Spitalul Elias. Fostul presedinte va fi operat luni

Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias. Fostul presedinte va fi operat luni

Ion Iliescu

UPDATE Ion Iliescu va fi operat, luni, pentru a-i fi cauterizat un polip la colon, interventia fiind programata din decembrie. Daca nu intervin probleme post-operatorii, fostul presedinte ar putea fi externat in ziua urmatoare, informeaza Mediafax.

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a internat, sambata seara, la Spitalul Elias din Bucuresti. Liderul de onoare al social-democratilor ar putea fi operat la colon.

Ion Iliescu

Iliescu a fost supus unor investigatii, la scurt timp dupa ce a ajuns la Spitalul Elias, in cursul serii de sambata, informeaza Mediafax. Fostul presedinte al Romaniei ar putea fi supus unei interventii la colon.

Ion Iliescu (81 de ani) a mai fost internat la Elias, in noiembrie anul trecut. La vremea respectiva, medicii l-au suspus unui set de analize, rezultatele fiind bune. Omul politic ar fi avut o „o indispozitie digestiva”, dupa cum a scris el insusi pe blog, dupa externare.

Presedintele de onoare al PSD a mai avut probleme de sanatate. Ion Iliescu a fost operat, in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger