AcasăNewsIon Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias

Presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului Ion Iliescu, este internat la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce i s-a facut rau in cursul zilei de miercuri.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Valentin Calu, a confirmat pentru Mediafax ca Ion Iliescu este internat pentru un control de rutina. Sursele medicale citate au precizat ca Ion Iliescu a fost internat miercuri dupa-amiaza si va fi pregatit pentru investigatii endoscopice.

Ion Iliescu a participat, marti, la sedinta CExN al PSD, unde s-a decis excluderea lui Mircea Geoana din partid. Potrivit unor surse, in cadrul sedintei liderii PSD au avut schimburi de replici dure, protagonisti fiind inclusiv Ion Iliescu si Mircea Geoana.

Dupa sedinta, Mircea Geoana a declarat ca Ion Iliescu este „piaza rea” a partidului, ca formatiunrea nu va putea fi reformata cata vreme fostul presedinte al PSD va avea influenta in partid. Geoana a mai vorbit despre „ranchiuna” pe care Ion Iliescu o are fata de orice lider al PSD. La randul sau, Ion Iliescu l-a acuzat pe Geoana de „obraznicie”.

Ion Iliescu a fost operat, in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.

author avatar
Ciprian Purice
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger