AcasăNewsIon Iliescu, despre Antonescu: "O lichea si un om lipsit de substanta"

Ion Iliescu, despre Antonescu: „O lichea si un om lipsit de substanta”

Crin Antonescu este „o lichea si un om lipsit de substanta”, care si-a incheiat cariera din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare, este de parere presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu.

„Este o lichea si un om lipsit de substanta si prezenta politica serioasa. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici in partid, nici in societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Si-a incheiat cariera politica Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici in PNL, nici in societate. Cu aceasta a luat sfârsit drumul sau de om in politica”, a declarat Ion Iliescu pentru Gandul.

De asemenea, acesta a spus despre liderul PNL ca este un om lipsit de consecventa si consistenta. „Asa s-a manifestat si ca parlamentar, era un chiulangiu si un om care nu era deloc prezent . Intr-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea si a fost o perioada buna pentru el . A dat cu piciorul acestei aliante si prin aceasta si-a demonstrat si inconsistenta si superficialitatea totala asa ca a primit ceea ce merita. Drumul lui in politica s-a incheiat”, a mai precizat Iliescu.

Nici lui Klaus Iohannis nu ii da mai multe sanse fostul presedinte al Romaniei. „Iohannis era o varianta superficiala, nu avea substanta ideea Iohannis candidat la prezidentiale. Nici vorba sa fie candidat la prezidentiale. E bun pentru Sibiu, mai departe lumea nu l-a vazut nu il cunostea si s-a dovedit fara consistenta”, a mai spus Iliescu.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger